2777
2789

بله حتمن این کار رو بکنید و کنسرو ببرید

ولی حتمن به قسمت بار هواپیما تحویل بدید. 

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشت چیه آدم بچه دار باید مجهز بره همه جا

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

یه خوشگل لایکم کنه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

کنراد

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂