حق کوچکترین اشتباهی نداشتم اگه حرف اشتباهی یا حرکت اشتباهی میکردم میوفتاد به جونم و با تمام توان و زورش کتکم میزد از وقتی که خیلی کوچولو بودم 💔
براش فرقی نداشت کجا و کی ،توی جمع یا توی تنهایی …
هیچوقت چهره مهربون و خندونی از مادرم به خاطر ندارم همیشه چهره اخمو با داد و حرفای زشت 😞
یه بار یادمه حدود ۷یا۸ سالم بود یه بچه ای جوری زدم که نفسم بالا نمیومد خودم انداختم تو بغل مامانم نمیتونستم حرف بزنم فقط هق میکردم یکی دوبار ازم پرسید چی شده نفسم بالا نمیومد و نمیتونستم حرف بزنم جای اینکه بغلم کنه و آرومم کنه شروع کرد کتک زدنم ….
ازون روز تصمیم گرفتم که دیگه هرکی اذیتم کرد چیزی به کسی نگم و همین رفتارا جلوی جمع باعث شده بود بقیه هم اذیتم کنن و کتکم بزنن ….
بعدا که بزرگ تر شدم و به سن نوجوانی رسیدم میفهمیدم رفتارش اشتباهه خیلی خورد میشدم ،خودم ،شخصیتم ،قلبم …
گاهی وقتا جلوش وایمیسادم جرات نداشتم کاری کنم فقط با غرور و عصبانیت نگاش میکردم و گاهی میگفتم تو حق نداری منو بزنی
وای ازون روزی که جلوش وایمیسادم و میگفتم دیگه بچه نیستم دیگه دردم نمیاد…
قهر میکرد و میرفت اینور و اونور یا تو خونه همسایه یا فامیل شروع میکرد ازم بدگویی کردن …
همین رفتارا باعث شد هیچوقت ؛هیچکس منو آدم حساب نکنه …
اعتماد بنفسم صفر بود ،کمبود شدید محبت داشتم ،از همچی میترسیدم و استرس داشتم
تا سالها ،حدود ۲۵ سالگی فک میکردم زشت تر و کریح تر از من وجود نداره و اصلا دوست داشتنی نیستم
در صورتی که واقعا زیبا بودم
این فقط بخشی از زندگی و رنجی هست که من کشیدم …
حالا که ۳۰ سالمه تحصیل کردم و موقعیت اجتماعی بالایی دارم زندگی خوب و سطح بالایی دارم بازم کسی از فامیل منو آدم حساب نمیکنه
حدود ۵ سالی قطع رابطه بودم برای همین رفتارا ولی بعدش احساس تنهایی داشتم دوباره یکی دوبار ارتباط گرفتم ولی دیدم جوری مادرم منو خار کرده و آورده پایین که هیچ جوره بالا نمیرم
وقتی که با داییم اومدم دست بدم فقط نوک انگشتاش مالید به دستم و سریع دستش کشید …
وقتی که داشتم با خالم حرف میزدم و روش وانور میکرد …
وقتی که هیچکس باهام همکلام نمیشد و هیچکس نگاهم نمیکرد
قلبم برای نمیدونم چندمین بار شکست
مادرم منو برای همیشه نابود کرد…
من الان فقط نفس میکشم …منم چنتا بیماری روانی که تنها دوستام همینان که تا وقتی نفس میکشم رهام نمیکنن
مادرا بچهاتونو ببرین بالا ،اگه خنگن ،اگه زشتن اصلا مهم نیست بچه ای که بالا بره هیچوقت پایین نمیاد …
حتی کودن ترین آدمها هم نقطه قوت دارن ….