2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه،عزیزم انشالله سالم وتندرست باشه،اما به این فک کن ویتامینها رانمیخوری بچه ضعیف وخودت ضعیفتر ،کلسیم نخوری استخوان ودندونهای بچه استحکام زیادی نداره خودت اینده اذیت میشی،بخور بخودت وبچه برس،منم چقد دلم دوباره بچه میخاد اما38 سالمه ودیره دیگه

عزیزم اگه خودتو تقویت نکنی اول از همه به خودت آسیب میزنی و بعد بچه . دوما دور از جون اگه بچت با نقصی چیزی دنیا بیاد دیگه ارامشی میمونه برات که میگی اصلا برات مهم نیست ؟ شما که بچه نمیخواستین چرا روش پیشگیری مطمئن نداشتید . حتما طبیعی بوده که روش طبیعی جزو روش های جلوگیری از بارداری محسوب نمیشه چون هر لحظه امکانش هست که بگیره

مبارکه،عزیزم انشالله سالم وتندرست باشه،اما به این فک کن ویتامینها رانمیخوری بچه ضعیف وخودت ضعیفتر ،ک ...

اصلا دیر نیست جاری من جفتشون بالای ۴۳سال هستن یکیشون یکماه قبل زایمان کرد اونیکی هم میره دکتر دوقلو بارداربشه😁