2777
2789

شوهرم میگه وام منو فعلا نمیدن چوم خیلی چک دادم و فلان البته فعلا باز صاف کنه میره تو نوبت تا بشه یدن ، راست میگه ؟؟؟و وامتو بده خرج خونه کنیم خیلی دوسم داره شکی ندارم در این مورد ولی دورو اطرافیانم خیلی میگن که آینده نگری کن و فلان وامتو نده پس انداز کن جهازتو کامل کن ، منم خیلی دوسش دارم و دلم نمیاد ندم بهش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطرافیان راست میگن 

جهیزیتو کامل کن

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

قطعا این رسم برا تو در آوردن برا عروس هاشون وام دختراشون رو خرج جهاز میکنن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شما چجور رسم هایی دارین ، اونا رسم دارن وام ازدواج بدن جفتشو واسه پسر ک زندگیو بسازه

نده بیخود میکنه پس اومده زن مفت بگیره برای که شکم و زیرشکمش اباد کنه؟ پول خونه رو که از نصف وام شما، جهیزیه که شما... ببخشید قراره مستخدمش بشی؟ شرمنده که گفتم ولی قصد مردهای این زمونه چیزی جز بیگاری از زن نیست. مهریه هم که 14 سکه سقف اونم نمیدن... کلا استعمار میشی. 

من انقد چیزای عجیب میشنوم که نمیتونم اعتماد کنمبگو میخوام جهازم رو تکمیل کنم تا وام تو رو بدن گرون م ...

وام جفتمون تو نوبته ، راست و دروغشو خدا میدونه من نشنیدم وام ازدواج بگن چون خیلی وام گرفتین و چک پاس نشده دارین ندن ، واسه من اوکی شما ۴۰ روز دیگه تو حسابه ، کلام خودش اینه من نمیدونم باهاش نرفتم میگه وام منو نمیدن