شوهرم میگه وام منو فعلا نمیدن چوم خیلی چک دادم و فلان البته فعلا باز صاف کنه میره تو نوبت تا بشه یدن ، راست میگه ؟؟؟و وامتو بده خرج خونه کنیم خیلی دوسم داره شکی ندارم در این مورد ولی دورو اطرافیانم خیلی میگن که آینده نگری کن و فلان وامتو نده پس انداز کن جهازتو کامل کن ، منم خیلی دوسش دارم و دلم نمیاد ندم بهش
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
قطعا این رسم برا تو در آوردن برا عروس هاشون وام دختراشون رو خرج جهاز میکنن
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
شما چجور رسم هایی دارین ، اونا رسم دارن وام ازدواج بدن جفتشو واسه پسر ک زندگیو بسازه
نده بیخود میکنه پس اومده زن مفت بگیره برای که شکم و زیرشکمش اباد کنه؟ پول خونه رو که از نصف وام شما، جهیزیه که شما... ببخشید قراره مستخدمش بشی؟ شرمنده که گفتم ولی قصد مردهای این زمونه چیزی جز بیگاری از زن نیست. مهریه هم که 14 سکه سقف اونم نمیدن... کلا استعمار میشی.