2777
2789
عنوان

غیر انتفاعی یا نمونه دولتی

83 بازدید | 12 پست

خانم های عزیز 

یکی از عزیزان من کل راهنماییش و غیرانتفاعی درس خونده بخاطر معلم های خوب مدرسش حالا سال دیگه میخواد بره دبیرستان 

بین غیرانتفاعی و نمونه دولتی مونده 

مدرسه خودش معلم های عالی و روش تدریس فوق العاده دارن 

نمونه دولتی هم مثل اینکه خوبه و برای ورودش باید آزمون بده 

حالا بنظر شما یا اگر تجربه دارید مدرسه خودش بمونه یا بره نمونه دولتی؟!

💚✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگرمدرسه خودش دوره دومم داره؟حالابگو   امتحان نمونه هم بده امابسنجیدببینیدازنظرمعلم امکانات کدوم مدرسه بهتره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

واقعاً معلم هاش با بچه ها خو میگیرن تدریسشون خوبه؟!

چطوری بگم.. ببینید بعضیا به خاطر جو شدید درسی شبیه جنگه

خودم میرم مدارس برتر و بهتون توصیه میکننم اگه بچه خیلی خیلی قویه و کشش داره مدارس ننمونه بنویسیدش و ورودی بده

واقعا فشار زیاده هر روز یه چیزی بارمون میکنن ماهم اعتراضی نمیتونیم بکنیم

پیشی دوست // کنکوری 

چطوری بگم.. ببینید بعضیا به خاطر جو شدید درسی شبیه جنگهخودم میرم مدارس برتر و بهتون توصیه میکننم اگه ...

منظور از اینکه یه چیزی بارتون میکنند چیه 

آره مدرسه خودش هم فشار درسی روش زیاد بود 

💚✨

تعنه میزنن خیلی بهمون شاید فقط اینجا اینشکلیه

اوو چی بی خاصیت شما به اندازه درس می‌خونید حالا تعنه چهارتا بی خاصیت هم گوش می‌دین

خیلی ممنونم بابت توضیح 

💚✨