2777
2789
عنوان

کتاب خون ها لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 38 پست
عزیزم اسم چندتا رمان بدرد بخور بگو لطفاً. من زیاد اهل کتاب خوندنم دوستدارم چند تا رمان خوب هم داشته ...

حتما عزیزم ژانرهای مختلفی خوندم بگو چی مورد علاقته تخیلی عاشقانه و... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کدوم به نظر خودتون ارزش خوندن داشته باشه🌹

در جستجوی زمان از دست رفته از سری کتاب هاییه که چند جلد داره و یه شاهکار در مورد عشق و حسادت و روان انسان و رابطه هاس. 

مرگ ایوان ایلیچ هم ی کتاب سبک و روانه و ی دیدگاه عمیقی در مورد مرگ و حقیقت و معنی زندگی میده بهت. 

وقتی نیچه گریست هم که محشره ترکیب روانشناسی و فلسفس حتما حتما بخون

از اینا که گفتی اول عاشق خودت باش

افسانه کاریزما و قانون جذب معجزه شکر گزاری و زنان زیرک رو خوندم

اول عاشق خودت باش رو ۳ بار خوندم شاید بیشتر طاقچه فایل صوتیش رو داره از اونجا گوش کن عالیههه زنان زیرک رو هم اگه میخوای وارد رابطه بشی بخون

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اینا رو نمیدونم ارزش دارن یا نه اما کتاب خوب جدیدا خیلی گرون شده ، همین الان کانال آقای دولت آبادی رو دیدم پیش فروش کتاب رضاشاه رو گزاشته بود سه میلیون ، قیمت روی جلد چهار و نیم (کتابش چاپ رنگی و کاغذ عالی و ایناس) تازه تا جایی که می‌شد کم زدن

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

من ۳۶۵ روز بدون تو معجزه شکر گزاری رو نخوندم و نخواهم خوند!!! اولی محتوای خاصی نداره دومی زرده!نمونه ...

مخالفم، معجزه شکرگذاری واقعا، واقعا منو متحول کرد

خیلی ظرفیتم بزرگتر کرد جوری که خندم میگیره به چیزایی که یه زمان بابتش حرص میخوردم، خیلی قوی تر شدم، شجاع تر شدم، دلم آروم تر شده، آرامش به معنای واقعی کلمه دارم تجربه میکنم

یه نیمروی ساده برام حکم یه غذای فوق لاکچری داره اینقدر که قدردانم 

معجزه شکرگذاری هرکی تمومش کنه واقعا تو کلمه نمیتونم بهت بفهمونم چقدر خفنه، باید حسش کنی چیزی ک میگمو

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

دوستان کتاب خون 

منم علاقه مندم به کتاب کاش میشد تو تلگرام  کانالی تشکیل میدادین بهترین و مفیدترین کتاب هایی که خوندین میزاشتین بقیه مون استفاده کنیم 

چندتا کانال دارم ولی کتاب های خوبی نمیزاره اکثرا شعاری و زردن 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿

پیشنهاد بهترین کتاب ها:

1.دگرگونی زندگی ها اثر دیوید مالان و پاتریشا

2.مرزها و رابطه ها اثر ملیسا اربن

3.پیاده روی و سکوت در زمانه هیاهو اثر ارلینگ کاگه

4.راهنمای درمان احمال کاری اثر مونیکا رامیرز

5.بارهستی اثر میلان کوندرا 

6.محکم در آغوشم بگیر اثر دکتر سو جانسن

7.خودشیفته ای که میشناسی اثر جوزف بارگو

8.سوگ اثر مایکل چلبی

9.ارتباط بدون خشونت زبان زندگی اثر مارشال روزنبرگ