2777
2789
عنوان

کتاب خون ها لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 38 پست
در جستجوی زمان از دست رفته از سری کتاب هاییه که چند جلد داره و یه شاهکار در مورد عشق و حسادت و روان ...

ممنونم ازت آره مرگ ایوان ایلیج یک هفته ذهنم درگیرش بود

خلیـــــــــــج همیشـــــه فــــــــــــــارس. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرد ینی چی

کتاب زرد یعنی به زبان عامیانه بخوام بهت بگم یعنی کتابی که عامه پسنده و دور از جون هر کسی هرکی از راه میرسه میخونه و باور میکنه(حتی خودمم قبل ترها از رو سادگی و نداشتن علم و اطلاعات تمام این کتاب های زرد رو خوندم و دارم)

این کتاب های تو تیراژبالا چاپ میشن و اگر دقت کنی اسمشون نقل دهان همه هست این کتاب ها میان میگن انسان هرچی بخواد همونه و انسان صاحب اختیاره تام و کمال همه چیزه و اغراق امیز صحبت میکنن

مثال ساده 

این کتابا به ما میگن و القا میکنن اگر اتفاق بدی افتاده اگر بی پولیم یا یا یا....همش تقصیر خودمونه و اننتخاب خودمونه درصورتیکه شرایط زندگی اختلافات اختلالات روانی و بیماری ها و.....نیاز به زمان و درمان دارن و مقصر هیچکدوم ما نیستیم

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه 

مثال دیگش پکیج فروشای اینستاگرام

یه مهندس پزشک عاشقم  

کتاب زرد یعنی به زبان عامیانه بخوام بهت بگم یعنی کتابی که عامه پسنده و دور از جون هر کسی هرکی از راه ...

ممنون اره یکی ازین کتالارو تو پارک خریدم نیمه ی تاریک وجود

وجدان صدای خداست.

ممنون اره یکی ازین کتالارو تو پارک خریدم نیمه ی تاریک وجود

دقیقا عزیزم خودمم متاسفانه خیلیییی ازین کتابا دارم و خریدم

این لیستی که نوشتم رو بخونید دونه دونه کیف کنید

یه مهندس پزشک عاشقم  

بله ممنون میشم معرفی کنید

مامان و معنی زندگی/درمان شوپنهاور/وقتی نیچه گریست از اروین د یالوم

مرشد و مارگریتا از میخائیل بولگاکف

آناکارنینا/ مرگ ایوان ایلیچ از تولستوی

برادران کارامازوف/ابله/نازنین از داستایوفسکی

داستان دو شهر/آرزو های بزرگ از چارلز دیکنز