2777
2789

سلام خانوما از ۷ این ماه شروع کردم مصرف قرص گلوریا 

خیلی راضی ام میگن عصبی میکنه و بیخودی برای من اصلا اینطوری نبود 

فقط گاهی دستام گرگز میکنه 

و بی اشتها و پر انرژی ام 

یک ماه نشده ۷ کیلو کم کردم خداروشکر. اینم بگم ورزش میکنم و شبا یک ساعت پیاده روی و رژیم 

۵ روژه پریودمم عقب افتاده میتونه تاثیر قرص باشه ؟ 

یا به خاطر کم شدن وزن یهویی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ریزش مو شدید گرفتم ولی قرص میخورم در کنارش کلی ویتامین اینا میخورم

این قرصو بزار کنار بجاش ورزش کن تحرکتو زیاد کن ولی به تغذیتم برس فقط پرخوری نکن تا چاق نشی همین .

______ تعلیق دائم ______

این قرصو بزار کنار بجاش ورزش کن تحرکتو زیاد کن ولی به تغذیتم برس فقط پرخوری نکن تا چاق نشی همین .

خیلی پرهوری داشتم و الکی چرت و پرت میخوردم گشنم نبودا ولی همش یا هوس شیرینی داشتم یا فست بود به خاطر همین این قرص کامل این موضوع رو قطع کرد 

خیلی پرهوری داشتم و الکی چرت و پرت میخوردم گشنم نبودا ولی همش یا هوس شیرینی داشتم یا فست بود به خاطر ...

الان میگی بااین قرص لاغرشدی خب معلومه قطعش کنی باز پرخوریت زیاد میشه .بنظرم یه رژیم اصولی بگیر .

______ تعلیق دائم ______

عزیزم اثر سردی روی گوارش و رحم باعث افزایش بلغم میشه و تیرویید سرد میشه و افزیایش وزن همراه داره اصولی و درست وزن کم کن دوستان من روش های خوبی برای کاهش وزن دارن که سلامت گوارش و سایر اندام ها رو به همراه داره خواستی بهم بگو کمکت کنم

حال خوب مون رو با همه به اشتراک بذاریم بخند عزیزم دیدی چه قشنگ شدی