2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم راضی ام ولی بقیه مدام ایراد میگیرن از زندگیمو و شوهرمو و همه چی دلم سرد میشه پکر میشم

منم ازین آدما دورم دارن اصلاااااا اصلا بهشون اهمیت نده فقط به خودتو شوهرت فکر کنم

منو تو تاپیکای زنونه دیدید جیغ نزنید لطفا من خانمم😐

نه من که فقط حس بدبختی و بیچارگی دارم ،،پسرم آتیسم هست ،،،،همه چیز دارم ولی انگار هیچی ندارم ،،،،مال ...

الهی دورت بگردم سخته ولی عادی میشه بچه ت فرشته ست یه فرشته خیلی از بچه ها هستن سالم آمد کامل اما عاقبت به شرن

آره خیلی خیلی 

هم احساس خوشبختی میکنم ...چون سالمم چون دستم جلوی کسی دراز نیست ....چون صبورم قویم ....

هم احساس آرامش ....چون خدا بچه هامو بهم داده ..اونم دوتا فرشته سالم و سرحال ....

شوهرم شاید برای من یکم خورده شیشه داشته باشه ولی بهترین پدر برای بچه هامه