برادر دوستم پیام داد بعم تو اینیستا که اشنا شیم منم از قبل میخواستمش ولی گفت بدون اطلاع خانواده یکسال در ارتباط باشیم قبول نکردم زودی خواهرش پیام داد ما کجا تو کجا برادرم مشغول کارشه وقت رابطه نداره من خودم معلمم ۲۴سالمه ایشونم تو جانبو فروشندس
دادن پیام از طرف برادرش به خاطر علاقهمندی بوده، ولی تو حق داشتی خانواده رو قاطی نکنی. خواهرش هم چون میدونسته اوضاع چطوره میخواست قضیه رو تموم کنه. اصلن اینا میخوان فاصله بگیرن و راحت باشن. تو هم خوب کردی که سریع قبول نکردی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!