2777
2789

با کاروان رفتن چجوریه تاپیک قبلیم زدم 

تموم طول مسیر با هم کاروانی ها هستین یا نه تا یه مسیری

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دیگه از اول تا آخر

مثل اردو مدرسه

البته بعضی جاها اگر تمایل نداشتی میتونی تو استراحتگاه بمونی 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

بله همه جا با کاروان

البته کربلا و نجف بعد از اقامت تو هتل، رفت و آمد با خودتونه کی برین کی بیایین. 

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

ما با کاروان رفتیم کلاه بردار عذاب درومد کربلا ولمون کرد😂خوب تحقیق کنید

چقدر بی وجدان 😡

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

رفتم عزیزم بپرس هرسوالی داری✨🌼

تمام طول مسیر باهم دیگه هستین؟ چون تنها میرم امسال البته اگه امام حسین بطلبه یکم میترسم چون تابحال نرفتم

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

ما با کاروان رفتیم کلاه بردار عذاب درومد کربلا ولمون کرد😂خوب تحقیق کنید

مگه میشه! رفتین هتل گرفتین اونجا؟!

البته موقع پیاده روی اربعین به خاطر شلوغی ممکنه ازین چیزا

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

تمام طول مسیر باهم دیگه هستین؟ چون تنها میرم امسال البته اگه امام حسین بطلبه یکم میترسم چون تابحال ن ...

با مسئول کاروان خانم برو راحتتری، البته خانمهای تنها زیادن اونجا با هم بهتون یه اتاق میدن