2777
2789
عنوان

تورو خدا بیشتر مواظب بچه هاتون باشید بیاید تعریف کنم دیشب چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2742 بازدید | 96 پست
یا خدا بدنم لرزید

هنوز حالم بده من از ترس زود دخترم و برداشتم رفتم پیش همسرم نشستم ولی می‌دیدم اونا چقد تو جنب و جوشن چند نفر از مردان هم رفتن کمک ولی تا وقتی ما اونجا بودیم خبری از بچه نبود 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

خداکنه پیدا شده باشه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارک‌های بزرگ‌معمولا دوربین دارن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

خب یعنی بچه رو همینجوری ول کرد رف

فک کنم رفته بود به خانواده سر بزنه برگرده چون نهایتا پنج دقیقه رفت و برگشتش طول کشید ولی همون چند دقیقه انگار کافی بود💔😢

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

هنوز حالم بده من از ترس زود دخترم و برداشتم رفتم پیش همسرم نشستم ولی می‌دیدم اونا چقد تو جنب و جوشن ...

بچه رو دزدیدن:))

اگرم بدزدن میکشنش و میفروشنش:))

اسی مراقب دختر کوچولوت باش جامعه خرابه

https://daigo.ir/secret/61290750605

من دخترم و بغل گرفتن از روی سرسره این بچه اومد لیز خورد بعد که بلند شد رفت یه سمت دیگه من فکر میکردم ...

تو ی لحظه یاامام حسین مادر چه حالی داره پیدا شد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه خیلی مراقبت میخوادمن نمیتونم بقیشو بخونم حالم بد میشه فقط بگو آخرش پیدا شد یا نه؟

تا وقتی ما اونجا بودیم نه😢😢خیلی نگرانم 

مسئولیت اجتماعی یعنی وقتی میبینی بچه ۳ ساله بدون مادرش میره اونور بگی وایسا اینجا مامانت بیاد وقتی کنارت بوده و شاهد بودی باید مواظب اطرافت هم باشی😑😑😑

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

شما که دیدی بچه اون سمتی رفت مادرش هم نبود یعنی یه لحظه حس انسان دوستانت گول نکرد ببینی واقعا بچه کوچیک میرسه به مادرش یا نه ؟؟؟؟

یکم در قبال هم مهربان باشیم ...

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

فک کنم رفته بود به خانواده سر بزنه برگرده چون نهایتا پنج دقیقه رفت و برگشتش طول کشید ولی همون چند دق ...

وای خیلی ناراحت شدم

الان فوبیا گرفتم بچم رو تنها نزارم تو اینده

بعد پیدا نشد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو درباره‌ی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم!      آقایون لطفا درخواست دوستی  ندید🚫

آدما باید ب داد هم برسن،شما ک دیدی بچه ب اون سن داره ی سمت دیگ می‌ره یا خودشو صدا میزدی یا مامانشو م ...

دقیقا منم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

حتما یه گوشه برا خودش بازی میکرده پیداش کردن تا حالا حتما

نگران نباش اسی

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
تو که دیدی بچه داره میره کاش میگرفتیش

آخه من فکر کردم مادرش هست، چون نیم ساعتی پیش ما داشتن بازی میکردن واقعا اگه میدونستم مادرش رفته بچه رو نگهمیداشتم تا بیاد