یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر منم یازدهمه میگه دو دور خوندم ولی متاسفانه ترم اول ۱۰ شد افتضاح چه کنم نمره عالی بگیره
ببینید دینی خیلی باید عمیق بخونی یعنی مهم نیست چند دور باشه مهم اینه که جامع وکامل درک کنی یعنی اگر پسرتون بخواد حفظ کنه نمرش کم میشه احتمالا بخاطر اون بوده
چشمی میخونه گلم . دبیرشون که سوال نداده خودش سوال طرح کرده نمونه سوالات پارسال مثلا دادم جواب بده گف ...
خب همین روش درس خوندش اشتباهه چشمی اصلا خوب تسلط نمی کنه بهش من همراه صدای بلند می خونم و همراه نمونه سوال و سوال رو می بینم که چی میخواد ازم و مفهموش رو درک می کنم کلا باید خیلی عمیق بخونه و بفهمه چیه تا بتونه جواب بده ترجیح میدم همراه نمونه سوال بخونه از اینترنت pdf به همراه سوالات متنی بخونه
زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...
چه کاری از من بر میاد اخه . فقط هی میگم بخون و بخون خسته شدم ولقعا
میدونم عزیزم منم مامانم خیلی بیشتر از من استرس داره🥲 ولی خب ما دانش اموزا انقدر به چشم دیدیم بی رحمی این اموزش پرورشوهیچ انگیزه و امیدی نداریم شمام به پسرت بگو تا حداقل ساعت دو هرکار مبخواد انجام بده بعد بشینه بخونه مفهومی چون پسرا خیلی زود حفظ میکنن ولی بازم حفظ کردن مهم نیست