2777
2789
عنوان

قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا الان دعا میکنم مشتری برای ماشین پیدا بشه که این طلا ها رو نفروشیم

حیف نیست ماشینتو میفروشید؟😐

بعدا خودتون چجوری برین بیرون

با ماشین سنگین که نمیشه جایی رفت

همون بهتر طلاتون فروش بره .

بی ماشینی سخته هااا

واقعا الان دعا میکنم مشتری برای ماشین پیدا بشه که این طلا ها رو نفروشیم

عزیزم انشالله که ماشینت فروش بره اما اگه طلا برا ماشین سنگین بفروشیم ارزش داره .ماشین سنگین میلیاردی گرون میشه بازم یه پیشنهاد به نظرم ماشین رو ۲۰.۳۰ تومن ارزونتر آگهی کنین .تهرانین؟

حیف نیست ماشینتو میفروشید؟😐بعدا خودتون چجوری برین بیرونبا ماشین سنگین که نمیشه جایی رفتهمون بهتر طل ...

باز طلا بره بالا میشه فروخت ماشین خرید ،نمیدونم به خدا انقدر استرس گرفتم که حد نداره

عزیزم انشالله که ماشینت فروش بره اما اگه طلا برا ماشین سنگین بفروشیم ارزش داره .ماشین سنگین میلیاردی ...

نه مشهدم ماشین رو اتفاقا ۳۰ زیر فی گذاشتیم کلا انگار بازار راکده همه دست نگه داشتن که ببینن قضیه طلا و دلار چی میشه 

باز طلا بره بالا میشه فروخت ماشین خرید ،نمیدونم به خدا انقدر استرس گرفتم که حد نداره

نه بابا

اگه ماشینتون خوبه نفروشید

بعدا اسیر میشی

با بچه بی ماشین سخته ....🤕

با ماشین سنگین هیچ جاااا نمیتونی بری....

باز خرد خرد طلا میتونی بخری

شوهرت کارمیکنه هرماه یه مبلغی بگیر طلا بخرید

اگه ماشینتون خوبه اصلا نفروشید حیفه .

نمی‌دونم آدم معتقدی هست یا نه اما بسپار بخدا من همیشه این جور مواقع میسپارم بخدا خدایی همیشه هم کمکم کرده 

نه مشهدم ماشین رو اتفاقا ۳۰ زیر فی گذاشتیم کلا انگار بازار راکده همه دست نگه داشتن که ببینن قضیه طلا ...

ماشینتون چی هست ؟مدلش چیه

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد....خدایا شکرت