2777
2789
عنوان

خانمای پخته بیاید

92 بازدید | 17 پست

سلام 

من یه ۲ ماهی میشه عقد کردم ولی سر موضوع های کوچیک با همسرم به نتیجه نمیرسیم صحبتم که میکنیم مشکل بزرگتر میشه نمیدونم واقعا چطوری باید موضوع ها و بحث های کوچیکو حل کنیم اول زندگی 

لطفا بهم راهکار بدید مچکرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم هر دو سر موضع خودتون پافشاری میکنید

عزیزم باید دو ظرف یاد بگیرید که لجبازی نکنید یک کمی شما کوتاه بیا یک کمی ایشون تا مسائل  حل بشه 

نگران نباش کم کم درست میشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

والا شوهر ندارم با پارنترم میزارم یه تایمی بگذره بعد میگم‌بیا الان نیازه حرف بزنیم بعد میگیم که اشتباه کردیم و حق با کدومه .... تموم بعدم معذرت خواهی ولی اینکه با صحبت هیچ‌کدوم نمیتونید احساس میکنم هر دو به بلوغ قبل ازدواج نرسیدید:/

ناموسا با من مهربان باشید من آدم خوبیم

وقتی راجع به یه موضوع به مشکل میخورید فقطططط همون مشکل رو حل کنید وقتی حل شد تو دعواهای بعد یادآوریش نکنید 

بعضی مسائل هم قابل گفتگو نیستن فقط بپذیرید و باهاش کنار بیایید

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
😪😪😪 عزیزم میشه ی سر ب تاپیک های منم بزنی منم تازه عقد. کردم تو بدنت نرمال ؟ قد وزنت چنده من سا ...

شاید باورت نشه ولی منم سینه هام کوچیکه هیچ مشکلی نداریم ما از لحاظ بدنی غصه نخور با گذشت زمان درست میشه 

شاید باورت نشه ولی منم سینه هام کوچیکه هیچ مشکلی نداریم ما از لحاظ بدنی غصه نخور با گذشت زمان درست م ...

ببخشید سایزت چنده چون خیلی ها میگن کوچکه بعد میگن ۷۵😐😐😐 مال من تو دست جا نمیشه 

و خب چون همسرم  یبار گف مردها از سینه زن خوششون میاد نگرانم 

فکر میکنم هر دو سر موضع خودتون پافشاری میکنیدعزیزم باید دو ظرف یاد بگیرید که لجبازی نکنید یک کمی شما ...

ولی لجبازی نمی کنیم یهو یه موضوع کوچیک بززگ میشه یا حرفی میزنه که ناراحت میشم ازش بعد میگه اصلا منظورم این نبود شاید منم یه جاهایی مقصرم ولی سعی میکنم حرفمو طوری بزنم حداقل ناراحت نشه