من یه ۲ ماهی میشه عقد کردم ولی سر موضوع های کوچیک با همسرم به نتیجه نمیرسیم صحبتم که میکنیم مشکل بزرگتر میشه نمیدونم واقعا چطوری باید موضوع ها و بحث های کوچیکو حل کنیم اول زندگی
😪😪😪 عزیزم میشه ی سر ب تاپیک های منم بزنی منم تازه عقد. کردم تو بدنت نرمال ؟ قد وزنت چنده من سایر سینه هام خیلی کوچکه تو دست جا نمیشه اصلا تو دست جا نمیشه حس ناکافی بودن دارم چکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا شوهر ندارم با پارنترم میزارم یه تایمی بگذره بعد میگمبیا الان نیازه حرف بزنیم بعد میگیم که اشتباه کردیم و حق با کدومه .... تموم بعدم معذرت خواهی ولی اینکه با صحبت هیچکدوم نمیتونید احساس میکنم هر دو به بلوغ قبل ازدواج نرسیدید:/
بابا حکم هارو دادن حکم من اعدامه به مامان چیزی نگو. عادی سازی نکنید نیکا دیگه نمیتونه آهنگ بخونه. مهرشاد نمیتونه پیتزا درست کنه. سارینا خط چشم کشیدن یاد نگرفت. کیان رنگین کمان رو دیگه نمیبینه. خدانور نتونست شناسنامه بگیره. حدیث دیگه نمیرقصه. حنانه لباس عروسشو نپوشید. نوید دیگه کشتی نمیگیره. پژمان عروسی داداش رو ندید. حمیدرضا دیگه موتور سوار نمیشه.مهسا نتونست گوینده بشه. پونه و آرش نتونستن ماهگرد بگیرن. یلدا دیگه تولدشو جشن نمیگیره. مجید رضا تتوی شیر و خورشیدش شکست. ایلار دیگه خانم دکتر نیست. نر + حرام زادگان عرب پرست + مذهبی.ریپلای نکنه:/
فکر میکنم هر دو سر موضع خودتون پافشاری میکنیدعزیزم باید دو ظرف یاد بگیرید که لجبازی نکنید یک کمی شما ...
ولی لجبازی نمی کنیم یهو یه موضوع کوچیک بززگ میشه یا حرفی میزنه که ناراحت میشم ازش بعد میگه اصلا منظورم این نبود شاید منم یه جاهایی مقصرم ولی سعی میکنم حرفمو طوری بزنم حداقل ناراحت نشه