من یه ۲ ماهی میشه عقد کردم ولی سر موضوع های کوچیک با همسرم به نتیجه نمیرسیم صحبتم که میکنیم مشکل بزرگتر میشه نمیدونم واقعا چطوری باید موضوع ها و بحث های کوچیکو حل کنیم اول زندگی
😪😪😪 عزیزم میشه ی سر ب تاپیک های منم بزنی منم تازه عقد. کردم تو بدنت نرمال ؟ قد وزنت چنده من سایر سینه هام خیلی کوچکه تو دست جا نمیشه اصلا تو دست جا نمیشه حس ناکافی بودن دارم چکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا شوهر ندارم با پارنترم میزارم یه تایمی بگذره بعد میگمبیا الان نیازه حرف بزنیم بعد میگیم که اشتباه کردیم و حق با کدومه .... تموم بعدم معذرت خواهی ولی اینکه با صحبت هیچکدوم نمیتونید احساس میکنم هر دو به بلوغ قبل ازدواج نرسیدید:/
فکر میکنم هر دو سر موضع خودتون پافشاری میکنیدعزیزم باید دو ظرف یاد بگیرید که لجبازی نکنید یک کمی شما ...
ولی لجبازی نمی کنیم یهو یه موضوع کوچیک بززگ میشه یا حرفی میزنه که ناراحت میشم ازش بعد میگه اصلا منظورم این نبود شاید منم یه جاهایی مقصرم ولی سعی میکنم حرفمو طوری بزنم حداقل ناراحت نشه