2777
2789
عنوان

زندگیم رو به نابودیه

153 بازدید | 8 پست

4 ساله ازدواح کردم. با پدر و مادر همسرم تو یه خونه زندگی می‌کنیم. خونه مال شوهرمه، قبل ازدواج خریده. یه دختر دوساله هم دارم. بخدا قسم من کاری ب کار کسی ندارم. کارای دخترمو شوهرم کاملا خودم انجام میدم، لباساشون، نمیدونم غذاشون، و حتی کارای خونه. 

ذله شدم ازبس زخم زبون شنیدم. هی میان ب مادرشون میگن بشین دست به سیاه سفید نزنیا، عروست وظیفشه لقمه بگیره بزاره دهنت. 

کی گفته من وظیفهمه؟ چون عروس کوچکترم؟ من ک خودم کلا کارای شوهرمو دخترمو انجام میدم؟ حتی یبارم نشده دخترمو بسپرم دستش بگم نگهش دار، هرجا رفتم با خودم بردم تا منتی سرم نباشه. 

شوهرمم قبول نمیکنه خونه جدا گانه بگیریم. دلم میخاد ول کنم این زندگیو برم 

ب چند نفر باید بفهمونم، حالی کنم ک آقا من فقط از پس زندگی خودم برمیام، فقط میتونم خودمو دخترمو شوهرمو نگه دارم، نمیتونم آقا نمیتونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه بداخلاقن؟؟

ٱ

شوهرم خوبه. خواهراش برادراش، حتی پدر شوهرم ب مادر شوهرم میگن پات درده؟بخاطر اون روزه ک برا عروست ظرف شستی. برا منه ؟ آقا هرکس کارای خودشو بکنه 

اونو از اول نباید پیششون میومدی جالا هم مجبور نیستی به خاطر این موقعیت جدا بشی محل نده هر کی هر چی گ ...

قلبم تیکه تیکه میشه و سکوت میکنم. هیچوقت نمیبخشمشون. آه حق میگیره 

قلبم تیکه تیکه میشه و سکوت میکنم. هیچوقت نمیبخشمشون. آه حق میگیره

میدونم چاره ای نداری فقط،میتونیبه حرفاشون بیمحلی کنی و هر چی دلت میخواد اونو بکنی به خاطر حرف بقیه خودتو اذیت نکنی

یعنی با هم تو یه واحد زندکی میکنید؟ اونم با پدر شوهر؟ اینجوری که خیلی معذبی 

همیشه باید لباس پوشیده تنت باشه و خیلی چیزای دیگه واقعا سخته 

به نظرم یه فکر اساسی باید بکنی 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲