2777
2789
چطور میشه صدارو حین مکالمه ضبط کرد؟

ببین رو موبایل یه برنامه داشت ،،اونو روشن کرد گذاشت بغل مبل ،،ما رفتیم بیرون ،،،حدود 40 دقیقه همه ی صداها ضبط شده بود 

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرش پولداره

نه بابا ،،یه نیسان داره تو دفتر روزنامه مجله ها رو بین کیوسکها پخش میکنن

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
میگم بجان پسرم یعنی نمیدونی چکار میکنه برا شوهره ،،مرده جلو همه میگفت از زنم متنفرم نمیخوامش ،،این ب ...

وااای تا چقدتحقیرو کوچیک شدن

زندگیمو با همه سختیاش دوست دارم  
نه بابا مثل سگ شوهره رو لیس میزنه جالبه با منم قهر کرده که تو نباید میزاشتی من صداشو ظبط کنم 

وای خاک برسرش من جای شما بودم میرفتم یارورو تیکه تیکه میکردم که بهت گفته استاد 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
بچه نداره شاید به خاطر بچشه

یه دختر 14 ساله و پسر 18 ساله ،،پسرش خونه رو ترک کرد رفت پیش مادربزرگش زندگی میکنه 

نه بابا ،،یه نیسان داره تو دفتر روزنامه مجله ها رو بین کیوسکها پخش میکنن

بی خیال بابا غصه بی لیاقتی دخترعموتونم شمابخورید لیاقتش همون ادمه عوضیه

گرجان به جان من کنی💕 جان و جهان من تویی💕
وای خاک برسرش من جای شما بودم میرفتم یارورو تیکه تیکه میکردم که بهت گفته استاد 

شوهرم زنگ زد ،،ر ید بهش ،،گفته بود من منظورم این نبوده ،،منظورم خواهر زنم بوده

شوهرم زنگ زد ،،ر ید بهش ،،گفته بود من منظورم این نبوده ،،منظورم خواهر زنم بوده

با دختر عموی احمقت کات کن عزیزم لیاقتت ببشتر از اینه که با یه زن خودباخته بری و بیای

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
بی خیال بابا غصه بی لیاقتی دخترعموتونم شمابخورید لیاقتش همون ادمه عوضیه

اصلا یه مدت منو با حرفها و گریه هاش داغون کرد ،،،اما خب لیاقتش همون شوهرشه ،،بیچاره زن عموم  چقدر التماسش میکنه جدا شو خودم همه جوره ساپورتت میکنه. ،،اما مثل کنه چسبیده به مردی که نگاهش هم نمیکنه