2777
2789
اصلا یه مدت منو با حرفها و گریه هاش داغون کرد ،،،اما خب لیاقتش همون شوهرشه ،،بیچاره زن عموم  چق ...

هنوزم پس همونطوریه شاید واقعا دوسش داره ک بااین سختی زندگی میکنه وباهاش راه میاد

زندگیمو با همه سختیاش دوست دارم  
با دختر عموی احمقت کات کن عزیزم لیاقتت ببشتر از اینه که با یه زن خودباخته بری و بیای

اصلا خیلی وقته قهریم ،،،بعد جالبه به شوهرش گفته بود مهسا یادم داده صداتو ظبط کنم ،،،بعد شوهرش بمن زنگ زد گفت این جلو شما مظلوم نمایی میکنه ،،خودش همه جوره با من و مریم هماهنگه 

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا یه مدت منو با حرفها و گریه هاش داغون کرد ،،،اما خب لیاقتش همون شوهرشه ،،بیچاره زن عموم  چق ...

اخخ دلیلش چیه .من که بودم همچی شوهری رو تیکه تیکه میکردم حالم بهم میخوردهمچی ادمی اسمموبیاره وای بی شرف به زن خودش گفت ج ن د

گرجان به جان من کنی💕 جان و جهان من تویی💕
هنوزم پس همونطوریه شاید واقعا دوسش داره ک بااین سختی زندگی میکنه وباهاش راه میاد

اخه این چه زندگیه ،،پسرش نابود شد 

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
[QUOTE=53642143]اخه این چه زندگیه ،،پسرش نابود شد [/QUOT دیوونس دیگ همینومیخواد

استارتر ببخشید تاپیکت رو از موضوع اصلی خارج کردم

اصلا خیلی وقته قهریم ،،،بعد جالبه به شوهرش گفته بود مهسا یادم داده صداتو ظبط کنم ،،،بعد شوهرش بمن زن ...

مریم اون معشوقشه؟

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

دست خانم مارپل و از پشت بسته بلا

من جای اون بودم اگه میدید  میگفتم لابد مامانت گذاشته تو جیبت 😂😂

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه