2777
2789
من و دختر عموم هم یکبار صدای شوهرش رو ظبط کردیم ،،،بعد که گوش دادیم داشت به اون زنه میگفت الان زن ج. ...

دختر عموت از این مادر فلان طلاق نگرفت؟

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
من و دختر عموم هم یکبار صدای شوهرش رو ظبط کردیم ،،،بعد که گوش دادیم داشت به اون زنه میگفت الان زن ج. ...

واااااای چقدوحشتناکک

زندگیمو با همه سختیاش دوست دارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرش میخاسته بره خونه مامانش استر کتشو پاره کردو بود یه گوشی درحال ضبط گذاشت داخلش و دوخته بودش که ...

وای چه بیکار ها خوشش میاد عروسشون بامادرش این کاروبکنه حالافهمید چی میگن فقط اعصابش خردمیشه دیگه

گرجان به جان من کنی💕 جان و جهان من تویی💕
دختر عموت از این مادر فلان طلاق نگرفت؟

نه بابا مثل سگ شوهره رو لیس میزنه جالبه با منم قهر کرده که تو نباید میزاشتی من صداشو ظبط کنم 

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
نه بابا مثل سگ شوهره رو لیس میزنه جالبه با منم قهر کرده که تو نباید میزاشتی من صداشو ظبط کنم 

واااای دروغ میگی چقددیوونه اس دخترعموت هاا

زندگیمو با همه سختیاش دوست دارم  
عجب مردی بود زن خودشوگفت ج ن ده بعداونکی بغلش بودچی بوده

تازه بمن هم گفته بود استاد ،،یعنی من به زنش یاد میدم

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست

وای مگه میشه مگه داریم عجب احمقی بوده باهمچی شوهری زندگی میکنه

گرجان به جان من کنی💕 جان و جهان من تویی💕
واااای دروغ میگی چقددیوونه اس دخترعموت هاا

میگم بجان پسرم یعنی نمیدونی چکار میکنه برا شوهره ،،مرده جلو همه میگفت از زنم متنفرم نمیخوامش ،،این به دست و پاش میفتاد التماس میکرد ،،واقعا متاسفم براش