2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نرفتم عزیزمفکر کنم پرستاری

من با سه تا چیزش مشکل دارم 

ادلیش شیفت شب پرستاری خیلی سختهه

دوم اینکه میگن پرستاری ینی نوکری یه دکترا رو کردن

سوم اینکه مامایی میشه مطب زد ولی پرستاری فقط بیمارستان کار داره

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
چقدر خوندی شما؟بعد نخاییا رو چجور خوندی؟

پارسال دوازدهم بودم زیاد کلاس ملاس چرت میرفتم وقتمو هدر دادم، نهاییام واسه ترم 1 به زور خوندم و رسوندم بعضی درسا مثل عربیم اصن نرسوندم.. بعد کلا نهایی فکر کنم کار نکردم تا فرجه ها 

من با سه تا چیزش مشکل دارم ادلیش شیفت شب پرستاری خیلی سختههدوم اینکه میگن پرستاری ینی نوکری یه دکترا ...

ببین همه اینا هست.. مهاجرتش عالیه.. ارشد بگیر استاد یار بشی و... خوبه جای پیشرفت داره.. شیفتم که خب پزشکام دارن دیگه کلا..دیگه انتخاب یکم سخت میشه ولی احساس میکنم جامعه از لحاظ پرستیژ پرستاری رو بالاتر از مامایی بدونن.. بعد پرستاری وقتی تو فیلد زخم و کاشت مو وارد شی میگن خیلی خوبه

پارسال دوازدهم بودم زیاد کلاس ملاس چرت میرفتم وقتمو هدر دادم، نهاییام واسه ترم 1 به زور خوندم و رسون ...

بعد تو فرجه جمعش کردی؟کلاسای کنکور میرفتی؟بعد ببخشید ویا برا کنکور خوندی پارسال چه مباحثی خوندی تونستی بزنی این درصدو من لنگم اینام که قبول شم پریتارب

ببین همه اینا هست.. مهاجرتش عالیه.. ارشد بگیر استاد یار بشی و... خوبه جای پیشرفت داره.. شیفتم که خب ...

اتفاقا پرستیژ پرستاری خیلی پایینه

واینکه پزشکا یه روزی این شیفت شبا تموم میشه ومطب میزنن

ولی پرستاری تا آخر عمرت باید شیفت وایسی

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
بعد تو فرجه جمعش کردی؟کلاسای کنکور میرفتی؟بعد ببخشید ویا برا کنکور خوندی پارسال چه مباحثی خوندی تونس ...

اره البته یه پایه ای داشتم برای فارسی و عربی اینا

اها الان یادم اومد عید قواعد عربی و یکمم دستو پاشکسته نهایی خوندم ولی در اصل تو فرجه جمع کردم... کلاس کنمور میرفتم ولی ای کاش نمیرفتم فقط فیزیک و زیستش به دردم خورد خیلیی وقت تلف کردم با کلاس.. زیست کل دوازدهم و با 1 تا 5 دهم و 3 و 4 و 5 یازدهم خوندم. فیزیک دوازدهم.. شیمی دوازدهم و 1 و 2 و 3 دهم و 1 یازدهم  مسائل شیمی کلا حذف کرده بودم.. ریاضی به جز هندسه و الگو و مثلثات و امار و احتمال و اینا بقیه رو خوندم ولی درواقع فقط روی تابع.. حد و مشتق و کاربرد تسلط داشتم.. 

اتفاقا پرستیژ پرستاری خیلی پایینهواینکه پزشکا یه روزی این شیفت شبا تموم میشه ومطب میزننولی پرستاری ت ...

حالا خیلی پایینم نیست واقعا... اگر پرستار بزنه تو کار زیبایی/زخم/کاشت، دیگه شیفت نداره که