الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من با سه تا چیزش مشکل دارم ادلیش شیفت شب پرستاری خیلی سختههدوم اینکه میگن پرستاری ینی نوکری یه دکترا ...
ببین همه اینا هست.. مهاجرتش عالیه.. ارشد بگیر استاد یار بشی و... خوبه جای پیشرفت داره.. شیفتم که خب پزشکام دارن دیگه کلا..دیگه انتخاب یکم سخت میشه ولی احساس میکنم جامعه از لحاظ پرستیژ پرستاری رو بالاتر از مامایی بدونن.. بعد پرستاری وقتی تو فیلد زخم و کاشت مو وارد شی میگن خیلی خوبه
بعد تو فرجه جمعش کردی؟کلاسای کنکور میرفتی؟بعد ببخشید ویا برا کنکور خوندی پارسال چه مباحثی خوندی تونس ...
اره البته یه پایه ای داشتم برای فارسی و عربی اینا
اها الان یادم اومد عید قواعد عربی و یکمم دستو پاشکسته نهایی خوندم ولی در اصل تو فرجه جمع کردم... کلاس کنمور میرفتم ولی ای کاش نمیرفتم فقط فیزیک و زیستش به دردم خورد خیلیی وقت تلف کردم با کلاس.. زیست کل دوازدهم و با 1 تا 5 دهم و 3 و 4 و 5 یازدهم خوندم. فیزیک دوازدهم.. شیمی دوازدهم و 1 و 2 و 3 دهم و 1 یازدهم مسائل شیمی کلا حذف کرده بودم.. ریاضی به جز هندسه و الگو و مثلثات و امار و احتمال و اینا بقیه رو خوندم ولی درواقع فقط روی تابع.. حد و مشتق و کاربرد تسلط داشتم..