2777
2789
عنوان

این امپول ها ضرر نداره. 😥

179 بازدید | 12 پست

مامانای عزیز و بارداری گل💖🌹

شبتون بخیر .

غرض از مزاحمت میخواستم ببینم کسی بوده تو دوران بارداریش از این نوع آمپول ها استفاده کنه برای رفع حالت تهوعش و ضرری برای نی نی نداشته باشه و نی نی خوشگلش سالم باشه.

اوایل هفته هفتم. دکتر متخصص زنان برام نوشته. حالت تهوع داشتم . اشتهام خیییلی کم شده. فشارمم یه مقدار پایینه.

سرم نوست برام و سه تا امپول زد توش برام. اسم امپول ها این بود:

ویتامین ب کامپلکس یعنی همون ب ۸. 

رانیتیدن. 

دمیترون.  اینا رو به صورت امپول زد تو سرم برام.  دوبار تاحالا به زور و اصرار همسر و مادرم اینا رو با سرم زدم. اخه همش نگران نی نیمم

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

عزیزم همشون کاهنده تهوع اند و جز داروهای مجاز بارداری اند 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

قرص ب۶ ضدتهوع و اُندامین ۴ و دیمن هیدرینات هم میخورم. 

اما خییییلی نگرانم. 

امروز به پرستاره که سرم رو بهم زدم گفتم اینا واسه بچم ضرر نداره. گفت نه. مگه دکتر متخصصت ننوشته گفتم اره. 

یهو گفت والااا ما هم حامله بودیم و شب و روز بالا میاوردیم و دکتر بهمون میگفت باید تحمل کنی و اگر اخرش داشتی دیگه میمردی فقط مجازی یدونه ب۶ بخوری‌ اما امروزه زنای باردار تاب و  تحمل یه تهوع ساده هم ندارن. و دیگه مُد شده سریع میرن زیر سرم. 

بعدشم با غیض رفت.  😓

کلی گریه کردم که چرا اومدم زدم. نی نیم چیزی نشه یا حضرت فاطمه زهرا.  😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همشون کاهنده تهوع اند و جز داروهای مجاز بارداری اند 

اخه شنیدم رانیتیدن خوب نیست تو بارداری. مخصوصا تو ماه های اول که سیستم عصبی و مغزش داره شکل میگیره !

اخه شنیدم رانیتیدن خوب نیست تو بارداری. مخصوصا تو ماه های اول که سیستم عصبی و مغزش داره شکل میگیره !

سرچ کنین جز گروه ب است و بی خطر در بارداری 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
سرچ کنین جز گروه ب است و بی خطر در بارداری 

ممنون که اومدی تاپیکم جواب دادی .  خیلی ممنون. قبلا سرچ کردم. 😓 انگاری زیاد خوب نیست تو بارداری ..

بازم ممنون که کمکم کردی آجی

ممنون که اومدی تاپیکم جواب دادی .  خیلی ممنون. قبلا سرچ کردم. 😓 انگاری زیاد خوب نیست تو باردار ...

کلا  تمام داروها منع مصرف دارن در بارداری این را میگن که کسی خودسر مصرف نکنه اما داروهای معده و یکسری از کتابی بیوتیک ها و...جز گروه ب هستند یعنی مجاز در بارداری طبق تجویز پزشک ....اصلا نگران نباش اگر مشکلی داشت دکترت نمی داد 

کلا  تمام داروها منع مصرف دارن در بارداری این را میگن که کسی خودسر مصرف نکنه اما داروهای معده و ...

چی کنم خیلی میترسم اخه همشون مواد شیمیایی هستن و عوارض هم دارن.  . اما  این پرستاره امروز خیلی بیشتر ترسوندم. 😥😓

من تو این ۵ ماه کلی  قرص معده و ضد تهوع دکتر بهم داده خوردم 😆

چی کنم خیلی میترسم اخه همشون مواد شیمیایی هستن و عوارض هم دارن.  . اما  این پرستاره امروز ...

دکترت مهمه که صلاح دیده بعدشم شما دوتا دارویی که گفتی هر دو مجازه نمیدونم از چی ترسیدی 

خواهر زاده ام تو بارداری رانیتیدین خورده بود الان که خدا رو شکر دخترش ۴ ماهه اش و صحیح وسالم

چی کنم خیلی میترسم اخه همشون مواد شیمیایی هستن و عوارض هم دارن.  . اما  این پرستاره امروز ...

الان شما حرف پرستارو بیشتر قبول داری تا دکتر که صد البته مسئولیت داره قبال نسخه ای که مینویسه حتما مشکلی نداره وگرنه تجویز نمی کردن