2777
2789
اگر چیزی قرار نیست به نامت بشه اینکار حماقت محضه

نه خداروشکر دست و دلباز 

اونموقع ماشین داشتیم به نام من زده بود 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اره خیلی قشنگه🥰

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای ماشین نفروش من فروختم و خیلی پشیمون شدم

منتظر این پیام بودم یکی بهم بگه 🥲

حقیقتش اصلا دلم رضا نیست ... چقدر خوب که بهم گفتین ☺️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

آره الهی شکر دست و دلبازه...برعکس من 😂🤦🏻‍♀️آره منم همینو میگم خودشم دو به شک هست ولی هرچقدر تلاش ...

اتفاقا خوبه یکی خسیس باشه یکی دست و دلباز انجوری پیشرفت میکنید  

زمین و میتونید کم کم مصالح بخرید بسازید به سلیقه خودتونم میشه اون خونه و تازه ساز 

اتفاقا خوبه یکی خسیس باشه یکی دست و دلباز انجوری پیشرفت میکنید زمین و میتونید کم کم مصالح بخرید بسا ...

نه در حد خسیسی نیستم 😅😅😅

آره همسرمم همین حرف رو میزنه ☺️

توکل برخدا ببینیم چی میشه 

اگر چیزی قرار نیست به نامت بشه اینکار حماقت محضه

من بعداز چند سال به حرف شما رسیدم. هرچی طلا داشتم بهش دادم خونه ساخت وسایل خونه هم خودم خریدم الان میگم یک دنگ رو به نامم بزن میگه نه نمیزنم.منم الان هیچ پس انداز وپولی ندارم😢

من بعداز چند سال به حرف شما رسیدم. هرچی طلا داشتم بهش دادم خونه ساخت وسایل خونه هم خودم خریدم الان م ...

منم طلا دادم و جهاز و یکم پس انداز اما خودم رفتم بنگاه همه مراحلو طی کردم سه دونگ سه دونگش کردم چون زود شناختمش