😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
حقیقتش اصلا دلم رضا نیست ... چقدر خوب که بهم گفتین ☺️
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اتفاقا خوبه یکی خسیس باشه یکی دست و دلباز انجوری پیشرفت میکنید زمین و میتونید کم کم مصالح بخرید بسا ...
نه در حد خسیسی نیستم 😅😅😅
آره همسرمم همین حرف رو میزنه ☺️
توکل برخدا ببینیم چی میشه
من بعداز چند سال به حرف شما رسیدم. هرچی طلا داشتم بهش دادم خونه ساخت وسایل خونه هم خودم خریدم الان میگم یک دنگ رو به نامم بزن میگه نه نمیزنم.منم الان هیچ پس انداز وپولی ندارم😢