2777
2789

باغ به اسم خودت باشه اره 

یه گوشه اش که افتاب گیره سبزی  فلفل و گوجه و اینجور چیزا بکار سر سال بیشتر از طلای الانت میتونی بخری 

البته زرنگ باشی پولو ندی شوهرت یا سریع وسابل خونه عوض نکنی 

فکرت این باشه فقط طلا بخرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ به اسم خودت بزنه ماشینو بعله

طفلی هرچی داره میزنه به اسم من ...

اونجوری شخصیتی نداره ولی بازم گارد دارم نسبت به این مسأله...

نمی‌دونم چرا ... احساس میکنم اگه اول تلاش کنه خونه بخریم بهتره تا ماشین ولی از اون طرف میبینم پولمون به خونه نمیره..

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

رانندگی خودت بلدی؟اگه اره بگیر بنداز زیر پای خودت و حتما به اسم خودت

آره گواهینامه دارم 

اونجوری نیست قبلش ماشین داشتیم من هیچی بهش طلا ندادم خودش از پول خودش خرید ولی زد به اسم من 

بنده خدا

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

به نظر شما چه کسب و کاری با ۷۰۰ الی ۸۰۰ میشه انجام داد ؟

بستگی به توانایی و خیلی چیزا داره کسی دیگه ای به جز خود شما نمیتونه تصمیم بگیره به نظرم در پایه ترین حالت بهتره برید یوتوب و پادکست های مختلف نگاه کنید و گوش کنید و ایده بگیرید

رانندگی خودت بلدی؟اگه اره بگیر بنداز زیر پای خودت و حتما به اسم خودت

میگم اول خونه بخریم بهتره تا ماشین 

نمی‌دونم چرا دیدگاهم اینه بخاطر حرفای خانوادم یا چی ...

ولی شوهرم میگه الان که پول خونه رو نداریم ... 

آره گواهینامه دارم اونجوری نیست قبلش ماشین داشتیم من هیچی بهش طلا ندادم خودش از پول خودش خرید ولی زد ...

پس اگه آدم دست ودلبازیه بده بهش

زندکی مشترکم من و تو نداره میشه ما

ولی اگه کل سرمایه هاتونو جمع کنید بدین خونه باز بهتره

پس اگه آدم دست ودلبازیه بده بهشزندکی مشترکم من و تو نداره میشه ماولی اگه کل سرمایه هاتونو جمع کنید ب ...

آره الهی شکر دست و دلبازه...

برعکس من 😂🤦🏻‍♀️

آره منم همینو میگم 

خودشم دو به شک هست ولی هرچقدر تلاش کنیم خونه نمیشه میگه زمین بخریم بعد خودمون بسازیم 

شاید بشه ۱/۵ میلیارد 

که نهایت یه خونه ۵۰,۶۰ متری 

ولی میگه اینو بدیم زمین بزرگ بخریم خودمون بسازیم 

دو به شک هستم واقعا ...