2777
2789
عنوان

فراموشی الگوی گوشی

79 بازدید | 7 پست

سلام 

پسرم رو گوشیش اثرانگشت گذاشته با الگو

الگو رو فراموش کرده با اثر انگشت باز میکنیم میخوام کلا رمزو غیرفعال کنم بازم الگو رو میخواد.  چیکار کنم راهی نداره بتونیم تو خونه درستش کنیم؟

میخوام تنظیمات کارخانه بزنم سه تا گزینه میاد پایینشون نوشته که تنظیمات امنیتی تغییری نمیکنه

الانم 24 ساعته قفل افتاد روش😑

گوشی A32

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

باید ببری فلش کنن یه صد تومن هزینشه

🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝  ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی و من و چند سال پیش فلش کردن. اطلاعات توش مثل عکس و آهنگ و ایناهم پاک شد 🤦‍♀️

آره دیگه کلا همه چی پاک میشه 

🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝  ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤

باید ببری فلش کنن یه صد تومن هزینشه

یکی دوهفته پیش هم همینکارو کرد بردیم 480 دادیم فلش کرد

الان با اثرانگشت باز میشه گفتم شاید بشه درستش کرد

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
یکی دوهفته پیش هم همینکارو کرد بردیم 480 دادیم فلش کردالان با اثرانگشت باز میشه گفتم شاید بشه درستش ...

اینی با فلش هم درست نشده؟