2777
2789
عنوان

چقدر سخته بدونی شوهرت طلاق میخواد

262 بازدید | 7 پست

من ازدواج دومم شوهرم برای ازدواج با من خیلی فریبم داد کلی شرایط گذاشتم و قبول کرد مثلا بچه دار شدن بعد دوسال هر بلایی سرم اورد مثل کلفت باهام رفتار کرد توهین کرد جلو خانواده اش بی ارزشم کرد خرجی نمیده بهم بعد گفت بچه نمیارم ازت هیچ وقت

راه میره بهم میگه مفت خور کارای خونه رو درست انجام نمیدی همش میگه تو بنده پول و شکمی تصادف کردم بجای اینکه بیاد ارومم کنه بیمارستان اومد جلو همه کادر بیمارستان فحشم داد حتی نگاهم نمیکنه میگه کاری میکنم ذله بشی طلاق بخوای بدون مهریه 

الانم تو برزخ هستم نمیدونم چطوری دل شکستم رو آروم کنم راهکار زیاده تو ذهنم اما بدنم برای عمل کردن قفل شده چیکار کنم😭

همون طور که سخته  شوهر بفهمه زنش طلاق میخواد

اینم سخته زن بفهمه شوهرش طلاق میخواد

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مطمئنم باز همسرت میاد واست غذا ایتا لقمه میگیره و... 

بعد که گولش  خوردی باز 

از فردا شروع میکنه کاراشو 

نمیخواد واسش هیچ کاری کنی هر کاری که حرص شو در بیاره انجام بده تو خونه کار نکن جوابشم نده داد زد برو تو اتاق

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز    https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۹۰۷_۱۱۱۴۲۰_samsung_internet_5bva.jpg

سلام  

یه مشا ور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4