بچه ها خونه جدید یه پنجره ۳ متری و تراس دو متری کنار هم داره تو پذیرایی بنظرتون چقدر هزینه پرده حریر پانچ درمیاد
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
متاسفانه اون تاپیک بسته شد و من نتونستم جواب شما رو بدم گفتم ج بدم که یه وقت دُر بر نداری متوهم دانا ...
بابا خیلی ذهنتو درگیر کردم نصفه شبی والا چقدر برات مهم بودم که اومدی تو تاپیکام دلتو خالی کردی 🤣🤣🤣من اصلا پستای تورو حساب نکردم و نخوندم😁😁
ببین به روت نیار جوابمو خوندی 😅😅
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
متاسفانه اون تاپیک بسته شد و من نتونستم جواب شما رو بدم گفتم ج بدم که یه وقت دُر بر نداری متوهم دانا ...
در ضمن تو دانشگاه دوقوز آباد به دانشجوها یاد میدن بنویسن دور برندارید
نه اینکه در برنداری😉
گفتم جایی نگی بفهمن سیکل نداری