2777
2789
عنوان

پرده پذيرايي

160 بازدید | 16 پست

بچه ها خونه جدید یه پنجره ۳ متری و تراس دو متری کنار هم داره تو پذیرایی بنظرتون چقدر هزینه پرده حریر پانچ درمیاد

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
عزیزم من برای یه پنجره سه متری حریر ساده پانچ برام با دوخت ۶ ماه پیش ۲۸۰۰شد

کجا دوختی مبارک باشه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندازه سه برابرش پارچه میبره ، بستگی به پارچت داره و تجهیزات نصبو دوخت پرده... من پرده انتخاب کردیم ۵ متر حال با دو تا پنجره اتاق که پردشون کوتاه بود مدل مینیمال، پارچهاشون شد دوازده دست مزد و میل و نوار و نصب و دوخت شد ۱۰🤕 مدلشم مینیمال بود

ممنونم‌ عزیزم من مولوی سفارش دادم

شنیدم مولوی بهتر از عبدل آباده مدلهاش درسته؟

من پارسال کل خونه رو با ۲۲ تومن پرده زدم. امسال نمیدونم چقدر میشه ولی بابت قیمتش خیلی گشتم تا بهترین جنس رو با ارزون ترین قیمت بزنم

۶ متر پذیرایی و ۲ متر تراس آشپزخونه. اتاق خوابا هم هر کدوم ۲ متر و نیم بودن

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اندازه سه برابرش پارچه میبره ، بستگی به پارچت داره و تجهیزات نصبو دوخت پرده... من پرده انتخاب کردیم ...

۵ متر منظورت اندازه پنجره هست دیگه درسته؟

من پارسال کل خونه رو با ۲۲ تومن پرده زدم. امسال نمیدونم چقدر میشه ولی بابت قیمتش خیلی گشتم تا بهترین ...

چه خوب مبارکه

شنیدم مولوی بهتر از عبدل آباده مدلهاش درسته؟

عزیز من سه برابر اندازه پنجره پارچه خریدم واین مبلغ بدون چوپ پرده بود اگر مینیمال سفارش بدید هزینه تون بیشتر میشه ولی قشنگتره ومثل پانچ مرتب کردن نداره به نظرم اگر خونه خودتون هست مینیمال بزن من مستاجرم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
عزیز من سه برابر اندازه پنجره پارچه خریدم واین مبلغ بدون چوپ پرده بود اگر مینیمال سفارش بدید هزینه ت ...

ممنون از راهنماییت خونه خودمون هست ولی آنقدر زیر قرض ووام رفتیم هیچی پول برامون نمونده روزهای روشن ولخرجی تموم شده🤣🤣انشاا...شما هم صاحبخونه شید بازم به بدهکاریهاش میارزه

متاسفانه اون تاپیک بسته شد و من نتونستم جواب شما رو بدم گفتم ج بدم که یه وقت دُر بر نداری متوهم دانایی😅😅😅😅 به نظرم ریپ هم نکن چون حتی نگاه نمی‌کنم چی نوشتی فقط میخوام عیار دستت بیاد 

توهم دانایی از نادانی بدتره و شما بد جور دچارشی 

اگه به خیال خودت کارشناس علوم سیاسی هستی که من بعید میدونم باشی و حتی دعا میکنم نباشی چون وای به حال مملکتی که کارشناس علوم سیاسیش انقدرررررررررر نا آگاه و کم سواد باشه که به جای نظر کارشناسانه با توهین و تعصب و دُگم گرایی بخواد به زور جفنگیاتش رو به کرسی بنشونه 

باید بگم شخص میتونه کارشناس ارشد حقوق بین الملل و کارشناس مترجمی زبان انگلیسی باشه و برای داشتن ناخن مرتب بره پیش ناخن کار و برای داشتن میکاپ و استایل کردن مو بره پیش آرایشگر اینا باهم منافات نداره 

اینارو برای این بهت گفتم چون تو تاپیک قبلی که داشتی بیهوده اظهار فضل میکردی و همه می‌دونستن طبل تو خالی هستی فک کردی چون من از ناخن کارم حرف زدم سرم فقط تو آرایش و پیرایشه😅😅😅یا حتی ارایشگرم😅😅😅سعی کن تک بعدی نباشی خانم الکی مثلا کارشناس علوم سیاسی 😅😅😅احتمالا از دانشگاه دوقوزآباد