2777
2789
برنج ایفا

هدیه؟ 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هندیه؟ 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بله

هندی خیلی ری میکنه، حالا امروز را بپز ببین چطوره دیگه دستت میاد، همون 4 تا بسه برای آدم بزرگ 

نه برای مهمون نیستعکس لیوان رو فرستادم تو این لیوان چقدر لازمه؟

عذرخواهی میکنم من صبح‌ یهو برام کاری پیش اومد برا همین تا الان نتونستم بیام سایت.

هرچند دیر شده اما خب عکس لیوانتون رو دیدم.

من معمولا اگر برا خودمون بخوام برنج بپزم، مثلا برا ۴ نفر ۴ لیوان برنج میریزم.

اما اگر برا مهمان باشه ۵ الی ۶ لیوان تا اگر کسی خوراکش خوب بود و بازم خواست بخوره کم نیاد یه وقت.

عذرخواهی میکنم من صبح‌ یهو برام کاری پیش اومد برا همین تا الان نتونستم بیام سایت.هرچند دیر شده اما خ ...

سلام عزیزم مشکلی نداره

دست گلتون دردنکنه🦋🌷🌷🌷🌷