2777
2789
عنوان

کیا مثل من همیشه خسته هستن

198 بازدید | 24 پست

سلام‌من در طول روز کارهای عادی و هم‌نمیتونم انجام بدم. مثلا الان فقط اومدم غذا رو بار گذاشتم گوست و سبزی ریختم که قرمه سبزی بذارم. بعد رفتم یکم رو میز همسرم و گردگیری کردم.‌چند تا کتاب برداشتم که قفسه کتاب ها رو مرتب کنم.‌الان اینقدر داغونم انگار رفتم بالای کوه و برگشتم. الان من موندم و یک کوه کار ولی متاسفانه من توانی ندارم. خیلی وقته اینجور شدم.دیسک‌کمر هم دارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر توروخدا بیاین تاپیکم ب کمکتون نیاز دارم خواهش میکنم 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

احتمالا آهن و چندتا ویتامین کم هست تو بدنت،بررسی کنی احتمالا مشکلت حل میشه،اگر توانایی مالی داری ماشین ظرفشویی بخر خیلی خوبه،در طی روز هرچی خوردید ظرفها رو بچین توش و هر وقت پر شد روشن کن،ابنزوری همیشه سینک خلوت و تمیزه،

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
انگیزه نداری یکم استرتحت کن ادم یهو جوگیر میشه پامیشه کاراشو میکنه

چند ساله اینجورم. اتفاقا انگیزه دارم. تا میام‌کار کنم تمام تنم کوبیده میشه. توان راه رفتن و کار کردن ندارم