2777
2789
عنوان

شوهری که تو کار خونه کمک نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 74 پست
شاغل نیستم ولی سبزی و ترشی ، مربا و ...همه چیزو آماده میخرم شما زیادی به خودت سخت گرفتی پرتوقع شده

من خودم دوست دارم این کارا رو زیادم درست نمی کنم چون دو نفریم ولی بازم انجام میدم دیگه چطور یه مرد باید انقدر طلبکار باشه

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

اسی منم شوهرم اینطوره کلا سخت نمیگیرم شوهر من در حدی بود بچه رو میبرد دکتر با اون یکی بچه میرفت خونه خواهراش بعد میگفت چرا غذا نداریم 

الان بدون اون دکتر نمیبرم نهایتا غذا از بیرون میخرم کارگر میگیرم برا کارا خونه و زندگی رو زهر نمیکنم چون دیگه خیلی خسته ام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت خیلی وحشتناکه عزیزم اینا رو باید قبل از ازدواج باهاش طی میکردی میگفتی من شاغلم اگه غذا درست می ...

فکر کنم تو این همه سال ۴ بارم ظرف نشسته نهایت کمکمش اینه بعد غذا ظرفا رو جمع می کنه میذاره رو میز

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
همسر شما کمک نمی کنه دیگه ایرادم که نمی گیره. خیلی ستمه هم کمک نکنه هم بیاد هزار تا هم ایراد الکی بگ ...

اتفاقن اهل ایراد گرفتن هم هستن

ولی خودمو زیاد درگیر این مسائل نمی کنم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
اسی منم شوهرم اینطوره کلا سخت نمیگیرم شوهر من در حدی بود بچه رو میبرد دکتر با اون یکی بچه میرفت خونه ...

والا من چیزی نمیگم قبول کردم خودم انجام میدم ولی دیگه تحمل شنیدن ایرادگیری هاش و حرفای بی انصافانه اش رو هم ندارم

میگم خودت انجام بده میگه خیلی دوست داری زیر پای تو رو جارو بکشم اما نمیتونی ببینی😐 یه همچین آدم کله ...

یه چند وقت شماهم وقتی از سرکار اومدی برای خودت برو توی گوشی با رفیقات برو بیرون

ترشی درست نکن،سبزی آماده از بیرون بخر

بزار یکم خونه ریخت و پاش باشه 

درحد یه غذا بخور و نمیر بزار جلوش تا قدر بدونه

اعتراضم کرد بگو میتونیم باهم توافق کنیم درغیر این صورت من ازاین وضعیت راضیم

شوهر منم اینجوریه من معاون مدرسه یعنی تابستونا هم تعطیل نیستم به زور داره یه کار دیگه برام پیدا می‌ک ...

چطور میتونی این حجم از بی انصافی رو تحمل کنی؟ به منم بگو چون دارم به اینکه کلا برم فکر می کنم

عزیزم تورو خدا اگر جوونی زودتر تغییر رویه بده من انقد همه چیزو خودم تنها ساپورت کردم که الان کلی درد ومرض مختلف دارم همشم مال اینه خسته و خوردوخاکشیر که از سر کار برمی گشتم تازه کارای خونه شروع میشد الانم همینطوره تازه خب همسر شما باز اون ساندویچ خونگی رو میخوره همسر من اونو به عنوان عصرونه هم نمی پذیره از ۷روز هفته حداقلشم من۵روزش باید برنج با گوشت و مرغ و...حتما بپزم

تموم بدنم فرسوده شده احساس زنای ۸۰ ساله رو دارم 

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
وای شوهر من اگه این حرفو بزنه خونش گردن خودشه😬

وقتی شوهرت کله شق و بی منطق باشه هیچ کاری نمیتونی بکنی

اتفاقن اهل ایراد گرفتن هم هستنولی خودمو زیاد درگیر این مسائل نمی کنم

نمی دونم من دیگه تحمل حرفای گزنده رو ندارم. مگه ما به درآمد اونا یا نوع هزینه کردنشون ایراد می گیریم؟

عزیزم تورو خدا اگر جوونی زودتر تغییر رویه بده من انقد همه چیزو خودم تنها ساپورت کردم که الان کلی درد ...

آخه نه تنها کمک نمی کنه انتظار داره هر روز مهمونی هم بگیریم و هفته ای پنج روزم پیش مامانش در خدمت باشیم. من خودم از لحاظ روحی پیر شدم واقعا

شوهر شما هم تو دعوا هیچی پیدا نمی کنه بگه میگه رو لیوانا لک آب هست تو نمی دونی من خوشم نمیاد 😂

لیوان خوبه همسر من می‌ره پرت ترین قسمت خونه انگشت می‌کشه( مثلا یه روز انگشت کشیده بود روی محافظ برق تلویزیون که پشت تلویزیونه ومیگفت خاک روش نشسته) میگه ببین خاکه ببین کثیفی خونت مثل زنای مردم نیست

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
یه چند وقت شماهم وقتی از سرکار اومدی برای خودت برو توی گوشی با رفیقات برو بیرونترشی درست نکن،سبزی آم ...

تا دهنم رو باز می کنم میگه منت گذاشتی من دیگه تو خونه غذا نمی خورم 😐😂 نمی دونم روحیه ام داغونه ولی همونطور که شما میگی باید محکم برخورد کنم

نمی دونم من دیگه تحمل حرفای گزنده رو ندارم. مگه ما به درآمد اونا یا نوع هزینه کردنشون ایراد می گیریم ...

من کلن توی زندگی به این نتیجه رسیدم که آدم ها رو نمی شه تغییر داد ، نه حالا صرفن موضوع کمک نکردن همسر ها ، کلی عرض می کنم 

اگر در شرایطی هستیم که زمان زیادی با اون افراد در حال سپری کردن هستیم و خاهیم بود، مثل خانواده، همکار و ...، نباید مقابله به مثل کرد ، نباید ذهن رو درگیر کرد، نباید به اصطلاح شخم زد، چون اونا تغییر نخاهند کرد و فقط آرامش خودمون از دست میره

پس بهتره بپذیریم و ادامه بدیم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد