سلام صبح بخیر بچه ها باردارم ۲۵ هفته ی ماه تست گلوکز دادم یکم قندم بالاست دکترم گفتن باید تحت نظر متخصص تغذیه باشی .بهداشت متخصص تغذبه داشت ولی اصلا خوب توضیح نداد به طور کلی ی چیزایی گفت ولی برنامه رژیم نداد الان میخوام ک آنلاین از متخصص تغذیه برنامه رژیم بگیرم به نظرتون ویزیت انلاین خوبه ؟؟ به درد میخوره یا باید حضوری برم ؟ باردارم همش هوس میوه ها تابستون و الانو میکردم الان از شانسم نمیتونم بخورم 😐
عزبرم برنج ونون و میوه رو ب حداقل برسون.نون رو جو مصرف کن بیشتر و لطفا شیرینی مصنوعی اصلا نخور. خیلی جدی یه قند بارداری. من بعد شش سال از زایمانم هنوز یه کم ش همراهم مونده. واون دوران انسولین مصرف میکردم. انشاالله نی نی تو ب سلامتی بغل بگیری
لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین. 🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگشد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻
یه نصیحت فقط اگه میدونید بیماری دارید مثل دیابت و سرخجه و فشار خون خداوکیلی اول خودتون درمان کنید و بعد بچه دار بشید که اون بچه وقتی 18 سالش شد نگه چرا منا زاییدی تو که مریض بودی و زندگی ما تباه کردی.... منطقی بچه دار بشید، نه بر حسب علاقه
من تست گلوکز دادم چهار مرحله ای دادم قبل گلوکلز خوب بود ولی تحمل گلوکزم باید ۱۶۰ میبود که ۱۶۷ بود و دو ساعت بعدشم باید ۱۸۰ میبود ک ۱۷ تا بالا بود فک کنم حالا بستگی به دکترتون داره ببینم چند مرحله ای واستون بنویسه
عزبرم برنج ونون و میوه رو ب حداقل برسون.نون رو جو مصرف کن بیشتر و لطفا شیرینی مصنوعی اصلا نخور. خی ...
ممنون از دعای قشنگت عزیز دلم ... میدونی والا اطلاعی از بد بودن قند بارداری نداشتم به مسخره گرفتم و خیلییی زیاد قند مصرف کردم واسه همینه الان بالا رفته نمیدونستم قند بارداری اینقد مضره بی احتیاطی کردم ... اگه الان رعایت کنم به نظرت قندم درست میش۶؟
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن