2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 47 پست
من خودم کاهو هر شب خوردم که یبوست نگیرم بعد دیدم قندم پایین اومد فهمیدم تاثیر اون هست و ادامه دادم ...

ممنونم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه نصیحت فقط اگه میدونید بیماری دارید مثل دیابت و سرخجه و فشار خون خداوکیلی اول خودتون درمان کنید و ...

عزیزم دیابت بارداری تو بارداری بوجود میاد قبلش طرف نداره و بعد از خاتمه بارداری هم معمولا از بین میره

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایل بارداریم مثل شما ۹۶ بود بعد چند ماه رعایت کردم کامل درست شد بعدش دوباره بیخیال شدم حالا الا ...

سلام عزیزم منم این هفته باید برم ازمایش گلوکز بدم ،دونرحله ایه دیگه درسته ؟ یه مرحله ناشتا یه مرحله یک ساعت بعد محلول ،درسته یا ۳ بار خون میگیرن ؟ 

خیلی ممنونم ازت عزیزم🌹🌹🌹🌹... حتما پیش دکتر ویزیت شم بهش میگم ک واقعا تحمل نخوردن میوه ندارم مگه ...

بله درمان شد ‌ قبلشم خیلی بالا نبود نهایت ۱۲۰ بود اما دکتر گفت باید انسولین بزنی انسولین زدن هم خیلی راحت بود برام تا نخوردن 

این نیز بگذرد . . .

من اوایل بارداریم مثل شما ۹۶ بود بعد چند ماه رعایت کردم کامل درست شد بعدش دوباره بیخیال شدم حالا الا ...

رعایت کن یکم تحت نظر دکتر تغذیه هم که باشی عالیه درست میشه نگران نباش 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

یه نصیحت فقط اگه میدونید بیماری دارید مثل دیابت و سرخجه و فشار خون خداوکیلی اول خودتون درمان کنید و ...

فشار خون م دیابت در طول خود بارداری به وجود میاد و بعدش هم تو اکثر موارد از بین می‌ره 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

شما چقد حس خوب و انرژی مثبت دارین عزیزم خدا حفظتون کنه ... بله حتما رعایت میکنم انشالله که درست میشه ...

دورت بگردم من قشنگم. برای سلامتی حمد خوندم.  خدای مهربون مراقب تو ونی نی ته. نگران نباش اصلا🩵

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

شما تحت نظر متخصص بودی عزیزم ؟؟ قندت بعد بارداری درمان شد ؟ الان فهمیدم چقد بده واسه بچم میترسم

از همون دکتر زنان مشاوره میگرفتم عزیزم ..نه والا رعایت نکردم بعد ۵ سال هنوز تو بدنم بود ...امسال با فستینگ درمانش کردم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
من تست گلوکز دادم چهار مرحله ای دادم قبل گلوکلز خوب بود ولی تحمل گلوکزم باید ۱۶۰ میبود که ۱۶۷ بود و ...

مرسی عزیزم که جوابمو دادی ♥️🌱 ان شالله  به سلامتی زایمان کنی ونی نی خوشگلت رو بغل بگیری 🐣🌱❤️❤️

سلام عزیزم منم این هفته باید برم ازمایش گلوکز بدم ،دونرحله ایه دیگه درسته ؟ یه مرحله ناشتا یه مرحله ...

سلام گلم من چهار مرحله ای بود ی بار قبل خوردن پودر و بعد پودرو خوردم یک ساعت بعدش دوباره خون دادم و همینطور دو ساعت بعدی هم هر دفعه خون دادم 

دورت بگردم من قشنگم. برای سلامتی حمد خوندم. خدای مهربون مراقب تو ونی نی ته. نگران نباش اصلا🩵

وای مرسی عزیزم خیلی لطف کردی خیلی ممنونم  انشالله این همه انرژی خوب به خودت برگرده گلم در پناه خدا باشی ❤🌹😘

میوه هایی مثل پرتقال. سیب. گلابی خیلی هم خوبه برای دیابت. انگور. انار ایناقند دارن. منم اوایل بارداریم قندم بالا بود گفت همینکه قند رو کمتر کنی حذف نکنی کفایت میکنه قندی که باچای میخورن. شکرخدا درست شد 

سلام گلم من چهار مرحله ای بود ی بار قبل خوردن پودر و بعد پودرو خوردم یک ساعت بعدش دوباره خون دادم و ...

ای وای من این همه وقت گشنه بمونم که غش میکنم😅😅

میوه هایی مثل پرتقال. سیب. گلابی خیلی هم خوبه برای دیابت. انگور. انار ایناقند دارن. منم اوایل باردار ...

اگه اینطور باشه که با کمتر کردن قند درست بشه واقعا خیلی خوب میشه ...داره فصل انگور میاد میمیرم نخورم 😂