2777
2789
عنوان

هوای پاکبانا رو داشته باشیم

260 بازدید | 55 پست

به قول دوستمون چون کسی اینجا کسیو نمیشناسه از خوبیای کارمون بگیم شاید اجرش کم بشه یا از بین بره ولی انتشارش باعث خوبی های بعدی بشه

من از ابتدای امسال نذر کردم برای سلامتی خانوادم بجای صدقه هر سه ماه یبار به 20 پاکبان صبحانه بدم. 

پاکبانا قشری هشستن که هیچ وقت دیده نمیشن. حتی از گداها هم کمتر دیده میشن . و البته نا امیدترین قشری هستن که من دیذم. 

سری اولی که ساندویچا رو پخش کردم وقتی اومدم خونه دلم میخواست اینقدر گریه کنم تا اب بشم.  از خجالت مردم. از دستاشون از شعف چشاشون و از بعض صداشون بخاطر دیده نشدنشو بخاطر تمومشون هر موقع یادم میوفته گریم میگیره. 

تورو خدا هواشونو داشته باشید حتی با یه استکان چایی یا یه لبوان اب. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خيلي دلم براشون ميسوزه هفته پيش بعد از اون برف سنگين يك شب از مهموني برميگشتيم تو سوز سرما ديدم پاكبان نشسته كنار خيابون جارو داغونشو باز كرده داره دوباره ميبنده درست ميكنه حتي يه جاروي درست بهشون نميدن

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
منم خيلي دلم براشون ميسوزه هفته پيش بعد از اون برف سنگين يك شب از مهموني برميگشتيم تو سوز سرما ديدم ...

واقعا وضع بدی دارن. نادیده گرفته میشن بخاطر شغلشون توسط مردم و دولت

منم نذرشون میکنم سحری ماه رمضون حلیم داغ میریم براشون پخش میکنیم انقدر خوشحال میشن😍😍😍

منم نذرمو با اینکه یه سری بیشتر نبود ولی چون واقعا نتیجه ااد ادامه دادم. ولی میخوام بکنمش ماهی یبار. تا قدر خودشونو بدونن