2777
2789
عنوان

هوای پاکبانا رو داشته باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 55 پست
من تاحالا به صبحانه فکر نکرده بودم جای شهرداری بودم حتما ترتیبی میدادم همشون صبحانه بخورن بعد برن خ ...

واقعا.  چون دیذم بعضیاشون تا 11 12 ظهر دارن کار میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا قبول باشه هم از شما هم از من.  خیلی چیزای جدیدازت یاد گرفتم  و جملات خوبت حالمو به ...

منم ازت یاد گرفتم صبحانه دادنو😍

سحری دادن ماه رمضونم خیلی خوشحالشون میکنه

اکثرشون روزه میگیرن ولی نهایتا یه تیکه نون همراهشونه و آبی چایی چیزی ندارن تو این روزای گرم تابستون این سالها که ماه رمضون تو تابستونه

یه خانومی خونمون میومد برا نظافت گفت یکیشون  سرطان داشت همسایه ما بود تو منطقه خارج شهر و ارزون زن و بچه دار

پول نداشتن با سرطان میومد کار میکرد  روز به روز لاغرتر شد کلیه اش خراب قلبش خراب بازم کار میکرد حتی اون اخرا میگفت غذا نمیتونست ببلعه ولی بازم کار میکرد تا دیگه یه روز مرد

یعنی اینا انقدر محتاج و نجیبن

خدا انقدر خوشحال میشه با اینکارا به نظرم... یکی که از حقوقشون مطلع بود گفت نون اینا کفاف هیچی رو نم ...

واقعا به یکی میگم حقوقشون کمه میگه نه بابا اینا کف حقوق دولتو میگیرن. خوب اگه مستاجر باشن بچه داشته باشتن. اخه زندگی خرج داره. ما که یعنی دستمون به دهنمون میرسه وسط ماه هشتمون گرو نهمونه

یه خانومی خونمون میومد برا نظافت گفت یکیشون  سرطان داشت همسایه ما بود تو منطقه خارج شهر و ارزون ...

اینا دیگه رحمت شده ی خدایی میشن. اون دنیا سربلندن. خدا بیامرزدش

یعنی افسرده تر از پاکبان جماعت من ندیدم مظلوم سرا پایین چهره ها سرد و غمگین

اره. از بس از طرف مردم و دولت بی توجهی بهشون میشه و نه عیدی نه حقوق خوبی نه عزت و احترامی. نادیده گرفته شده ترین عضو جانعه. اخه ادم گداها رو بیشتر میبینه تا این بنده های خدا