2777
2789
عنوان

تو خواب با کتک بیدارم کرد

329 بازدید | 11 پست

با مامانم بحثم شده بود گوشیمو ازم گرفت منم بیکار شده بودم رفتم جلو تیوی خوابم برده بود که یهو با یه ضربه خیلی بدی از خواب پریدم 

چشامو باز کردم دیدم مامانم با یه تیکه شیلنگ خیلی محکم دوتا زده بود رو رون و کمرم منم میترسیدم چیزی بگم رفتم تو سرویس دیدم جاش بلند شده بود ورم داشت خیلی درد شدیدی حس میکردم اون گذشت من هیچی نگفتم اونجوری بیدارم کرده بود پاشم شام بخورم🙂 

اینا واسه سه سال پیشه که دارم میگم الان 18 م

شب بعدش میخواستم بخوابم ساعت دو شب بود تقریبا یهو مامانم اومد با یه روسری تو دستش خیلی اروم و ریلکس بود اصلا حدس نمیزدم میخواد چیکار کنه بهش گفتم مامان چیشده گفت هیچی اومد شالو انداخت دوره گردنم منم هی قسم میخوردم که ول کنه واقعا نفسم از یه جای بالا نیومد با دست هولش دادم تا تونستم خودمو نجات بدم 

شما باشید بعد از اینا میتونید باهاش خوب باشید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دلیلش چی بوده

هر چند با هیچ دلیلی این کارا درست نیست

در کل تو‌یه پروسه‌هایی شاید این رفتارهای بد رو خیلیامون تجربه کرده باشیم حالا کم و زیاد داره البته

ببین الان چطورن باهات

منم تو همین سنا خیلی مشکل داشتم با مامانم ولی سعی کردم درستش کنم

به بابات گفتی اینا رو؟

باید می بردینش دکتر

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
چون من با پسر حرف زده بودم نه تو واقعیت برم بیرون تو گوشی ولی من بچه بودم واسم تازگی داشت جالب بود و ...

اکثر پدر مادرا نسبت به این موضوع گارد میگیرن 🤦🏻‍♀️

حق دارن واسه آینده بچه نگران باشن ولی نباید این رفتار رو باهات میداشت