2777
2789

پسره کثافت بعد کلی مدت و اینکه اوکی شدیم بهم پیشنهاد داد من گفتم باید فکرامو کنم اما بعد که جواب مثبتو گفتم بهم گفت تو جوابت مثبته اما من نمیخوام چون تضمین نمیکنم خیانت نکنم😭😭😭😭هم بهاحساساتم لطمه زد هم شخصیتمو غرورم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭حتا دیگه نمیخوام تو دانشگاه بمونم میخام انتقالی بگیرم شهر دیگ پسره کثافتتتتت😭😭😭😭چیکار کنم من حالم خیلی بده من دوسش داشتمممم 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐

بهم میگه من با رفیقای دخترم راحتم بهش میگم رل واسچیته دیگه؟مردی اگر دخاریو بخاد با این چیزای الکی ازش دست برنمیداره من فقط گفتم ارتباطش با دخترا به رابطمون اسیب نزنه اون براحتی شخصیتمو زیر پا گذاشت اونم منی که هیچوقت روی خوش به هیچکی نشون ندادم و رفیقشو ترم قبل جلو خود این پسره ضایع کردم😭😭😭😭حالا من چیکار کنمممم😭

از لجش رفتی دانشگاه بی محلش کن انگار اونو اصلا نمی‌بینی و یه جوری عادی باش بقیه شک نکن به خودت برس خوشتیپ باش ولی سنگین و متین موقر باش  بزار بقیه جذبت بشن اون هم اگه برگشت بگو من اون موقع جوابم منفی بود ولی چون میدونستم مرد زندگی نیستی بهت گفتم جواب مثبتی خواستم ببین حرکت بعدی تو چیه که خدا رو شکر شناختمت اگه خواست برگردی بگو اصلا رابطه ای نبوده بخوام بهش برگردم و تو با اونی من می‌خوام خیلی فرق داری و آدم چیزی یه بار خورده و استفراغش کرده رو دیگه نمیخوره پیشش سنگ بشو بچزونش

از لجش رفتی دانشگاه بی محلش کن انگار اونو اصلا نمی‌بینی و یه جوری عادی باش بقیه شک نکن به خودت برس خ ...

خوبه خودش میدونست تو دانشگاه چطوریم و از بچها هم رشته خودمون چندتا پیشنهاد دارم از بین همه منه احمق نمیفهمم چرا به این روی خوش نشون دادم فقط باهام بازی کرد من نباید گولشو میخوردم دارم میمیرم از غم😭😭

اول بگو در جوابش چیزی گفتی یا نهتا راهنماییت کنم

درجواب خواستش برای رابطه؟اونو اصلا راجبش حرفم نزدم هربار حرفشو پیش کشید زدم تو ذوقشو انگار اصلا پیاماشو ندیدم گاهی هم میگفتم تمومش کنه و هنوز اونقدر صمیمی نیستیم که راجبش صحبت کنه بهم میگه رفیق بمونیم بهتره نمیفهمه من دوسش دارم چطور وقتی دوسش دارم و ازش دلخورم باهاش رفیق باشم😭😭