2777
2789
عنوان

پسره باهام بازی کرد وقتی قبول کردم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 22 پست
بزار با تمام قوا بگم زرت😐تریاکیه پسرو

پسره کثافت فقط پز پولشو ماشینشو میده خوبه همون اول میدونست از لحاظ مالی مشکلی ندارم و پول برام هیچ ارزشی نداره منو با اون دخترای دورش مقایسه کرد😭بهش گفتم با همه رفیقا دخترت انقدر صمیمی گفت نه فقط دو سه تاتون گفتمش منو با اونا تو یه سطح ندون و باهام راجب مسائل جنسی حرف نزن بهم گفت تو فک کن فرق میکنی خندید بعد گفت شوخی کردم من حرمت نگه میدارم اما باز هم ساکت نمیمونم ولی باز سعی میکنم حرمت نگه دارم هرچیزی از دهنم درنیاد که در شان خودمم نباشه😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه منظورم اینه که بعد از اینکه گفت تو جوابت مثبته ولی من نمیخوام. بعد این چی گفتی بهش

هیچی گفتمش اوکی باشه گفت رفیق بمونیم گفتمش من همیشه به چشم رفیق دیدمت حتا الان که باهات راجب این موضوع حرف زدم ولی بغض تو گلوم بود داشت خفم میکرد😭😭

عکس العملت درست نبوده

تو چت خیلی باهاش حرف زدم بعد اینکه صحبتمون کلامی تموم شد میگفت عذرخاهی کردم اما من عذرخاهی نمیخاستم من میخاستم بگه گوه خوردم من هم قلبم شکست هم غرورم😭😭

تو چت خیلی باهاش حرف زدم بعد اینکه صحبتمون کلامی تموم شد میگفت عذرخاهی کردم اما من عذرخاهی نمیخاستم ...

عزیزم به عنوان یه خواهر خیلی بزرگتر، و کسی که تجربه ش به مراتب از تو بیشتره تو این زمینه، میخوام بهت بگم که هیچ پسری رو خاص و آنچنانی نبین! 

رمانتیسایز نکن هیچ دوستی و عشقی رو برای خودت.

میدونم هنوز قشر پیش پیشانی مغزت در حال رشده و هنوز خیلی رمانتیک گونه فکر میکنی راجع به پسرا. ولی خب میخوام به صورت آگاهانه از این به بعد، کنترل کنی افکارتو

بعدشم برمیداری به پسره پیام میدی میگی:

سلام. راستش من یه یه ساعتی راجع به حرفامون نشستم فکر کردم و تحلیلشون کردم. اینکه تو به من پیشنهاد رابطه دادی و بعدش به اون بهانه واهی پیشنهادتو پس گرفتی، مسخره ترین و چیپ ترین حرکتی بود که تا حالا دیده بودم. این یعنی اینکه تو نه برای خودت و تصمیمات، و نه برای وقت و احساس طرف مقابلت ارزش و احترامی قائل نیستی. من متوجه شدم که انسان به شدت بی تعهدی هستی و مسئولیت پذیریت صفره‌. راستشو بخوای یه جورایی ازت ممنونم که نسبتا زود شخصیت خودتو بهم شناسوندی و باعث شدی وقت و احساساتم هدر نره و حیف نشه‌. اینکه گفتی بیا دوست معمولی باشیم و من قبول کردم، اشتباه من بوده. واقعا دلم نمیخواد این ارتباط، تحت هیچ عنوان و لقبی ادامه دار بشه. خدانگهدار

بعدشم برمیداری به پسره پیام میدی میگی:سلام. راستش من یه یه ساعتی راجع به حرفامون نشستم فکر کردم و تح ...

ممنون هرچند سخته اما بخوبی یادگرفتم ادمایی که برام باارزش بودنو کنار بزارم

همینو بهش میدم که نوشتم ممنون