2777
2789
عنوان

خواهر همسر و فتنه هاش

93 بازدید | 3 پست

خواهر همسر با حرف و حدیث و شایعه پراکنی در موردم دیدها رو بد کرد نسبت بهم جوری ک مادر و برادر همسر یک سال و نیم توی بارداری و زایمان و ماهها بعد تولد بچم سراغشونو نگرفتن .. بعد من تصمیم گرفتم برم و روابط گسسته رو وصل کنم با یه دورهمی و توضیح ساده و همه یه جورایی متوجه اشتباهشون شدن ،فقط موند همین خواهر همسر که نه دوس دارم دعوتش کنم نه توضیحی بدم چون عامل اصلی فتنه بوده ... حالا مادر همسر ازم خواسته برم خونش و به این دور همی دعوتش کنم.کسی ک این همه فتنه کرده خواهر و برادرا رو دور کرده از هم و دلمونو شکسته حالا من برم خونش.چون مادر همسر خواسته که با این کار آخر دیگه کلا روابط رو دوستانه کنم .. شما جای من باشید انجام میدید؟ میگه دامادش خبر نداشته بچه دار شدم دوس داره ببینشون..بچه های من ۹ ماهشونه خودم بغل گرفتم بردم خونه مادر همسر ینی اینجوری جنگ روانی راه انداخت این خواهر که اینجوری دوری انداخت بین ما 🙂 شما جای من چه میکنید؟ من بارها و بارها کوتاه اومدم تا مادرش متوجه شد اشتباه کرده و نرم شد.

اول تو بچه ب دنیا اوردی وظیفه خواهر شوهرته بیاد مادر شوهرت برای خودشه ک دامادشو احترامی خودتو کوچیک ...

خودمم اصلا دلم نیس گفتم نهایتا زنگ میزنم به شوهرش برای جشن دعوتشون میکنم با اینکه همینم راضی نیستم ولی میخام همسرم انقدر غریب نباشه بین خواهر برادراش بخاطر یه آدم عقده ای .. ک مادرش همینو بهانه کنه نیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.