2777
2789
عنوان

جبار بودن خدا رو چقد قبول دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 42 پست
مگ بی عدالتی ها مقصر خداست؟

به نظرت اینکه سرنوشت و تقدیر هر کس از قبل نوشته شده و انسان دخل و تصرفی در اون نداره و آفرینش اینهمه شر در دنیا تقصیر خدا نیست ؟ آیا با اینهمه قدرتی که داره نمیتونست جلوی شر رو بگیره ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من صد سالم صبر کنم باز هیچی نمیشه .هیچوقت برای من تاوان نگرفت سه ساله شب و روز آرزوی مرگ دارم حد ...

میشنوه  صدایی مارو  ولی ما صداشو نمیشنویم که میگه صبر کن خودتو بسپار به من  میدونی توکل یعنی چی؟ یعنی خدایا من نمیدونم چطوری ولی تو بزرگی میدونی درستش کن      توکل کن عزیزم زبونی نه با همه وجود بدون شک 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست ممنون

میشنوه صدایی مارو ولی ما صداشو نمیشنویم که میگه صبر کن خودتو بسپار به من میدونی توکل یعنی چی؟ یعن ...

وقتی انقد صبر کردم ک دیگ حال زندگی ندارم 

وقتی انقد شکستم ک خانوادمم برام مهم نیستن 

وقتی تو دلم ی ذره محبت نمونده 

وقتی دیگ حتی حوصله خودمم ندارم 

اون موقع ب چ‌دردم میخوره ک بیاد برام کاری کنه 

😄

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
به نظرت اینکه سرنوشت و تقدیر هر کس از قبل نوشته شده و انسان دخل و تصرفی در اون نداره و آفرینش اینهمه ...

اگ خود آگاهی رو تقویت کنی متوجه میشی اینا ب نفعت بوده 

بعد خدا جلوی شر رو میتونه بگیره ولی هدفش این نبود 

هدفش این بود ذات آدما رو بشناسه ک تو سختی طرف کین 

وگرنه خیلی راحت میتونست اجبار کنه مث حیون و پرنده و درخت و ...  حتی کوه ک خدا رو می پرستن  ولی ب ما اختیار داد همراه با سختی و خوشی ک برای هر انسانی ی جور امتحانه 

یکی با پول

یکی با زیبایی

یکی با اخلاق 

اگ دقت کنی هیچکی رو پیدا نمیکنی ک همش تو خوشی باشه 

و همه آدما ی مشکلاتی دارن و این مشکلات متفاوته و همیشه ی جای کار می لنگه

از دنیا توقع شادی مطلق نداشته باش 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

افیین دقیقا نمیدونم تاوان کودم کارمه که الان که امتحان دارم مثل چی مریضم افتادم یجا صدامم در نمیاد� ...

ایشالا خوب میدی پسر من سر ترم اول آبله مرغون گرفت خیلی اوضاعش بد بود تب و بدن درد و خارشِ بدن، ولی خدا رو شکر بازم نمراتش خوب بود از همکلاسیش گرفته بود آبله مرغونو

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
اگ خود آگاهی رو تقویت کنی متوجه میشی اینا ب نفعت بوده بعد خدا جلوی شر رو میتونه بگیره ولی هدفش این ن ...

اول اینکه فقر و بدبختی و قحطی و جنگ و قتل عام انسانها و بیماری و مرگ عزیز نمیتونه به نفع کسی باشه چون همه ی اینها ذاتا شر هستن ... میتونی از گشنگی بری تو آشغالا بگردی و خدارو شکر کنی که نفعت رو در نظر گرفته ؟ و دوم اینکه با این صحبت که هدف خدا از آفرینش انسان شناخت ذات انسان هست علم و آگاهی بی حد خدارو زیر سوال میبری خدا اگر آگاهه که نیازی به این نداره که ذات انسان رو بشناسه چون خودش به ذات انسان آگاهه و اگر آگاه نیست که صفت خدایی بهش برازنده نیست 

به نظرت اینکه سرنوشت و تقدیر هر کس از قبل نوشته شده و انسان دخل و تصرفی در اون نداره و آفرینش اینهمه ...

استغفرالله بگو بچه،خدا بشر رو خود مختار آفریده اختیارش دست خودشه، با افکار و کاراش زندگیشو می سازه و اینکه میگی سرنوشت هرکس از قبل نوشته شده،بله درسته اما برحسب اعمال و کارها تغییر می کنه چون کار خیر و دعا وتوسل برمیگرده می‌ره به قبل از ازلیت،یعنی از زمان خارج میشه اونجا که دارم می نویسم بر حسب اعمالت تغییر می کنه

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

در معنی ستمکاری که بر جهان حکومت میکنه توانایی داره قبولش دارم ولی همون قدر هم بخشنده بودنش رو قبول دارم

برای کائنات سخت گیره که اختیار نداره و ادمایی که جز اسیب زدن چیزی بلد نیستن ولی اگه کسی دنبال پیشرفت باشه و خوبی خدا میشه راحم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

اگ خود آگاهی رو تقویت کنی متوجه میشی اینا ب نفعت بوده بعد خدا جلوی شر رو میتونه بگیره ولی هدفش این ن ...

سوم اینکه خدا دقیقا زمانهای زیادی انسان رو در موقعیت اجبار به پذیرش شرایط قرار میده ... مثل تولد یه بچه در خانواده ی معتاد یا وحشی و بی مسئولیت یا زندگی تو منطقه ی قحطی زده ... یا اجبار به انتخاب بین مرگ دو عزیزش و..... 

این حرفا حرفای منبری آخوندیه برای مردم ساده لوح که همه چیز با توکل حل میشه و اگر نشد حتما حکمته 

ولی برای آخوندا پول حلال همه ی مشکلاته گلم و اینکه خیلی هارو میشناسم که در بدترین شرایط زندگیشون از ۹۰ درصد آدمای اطرافمون خوشبختر بودن 

جبار) این است که او به امور مردم رسیدگی می‌کند و به آنها سر و سامان می‌بخشد. او سرپرستی بندگانش را برعهده گرفته و برای آنها وسیله‌های راحتی زندگی و دستیابی به روزی را فراهم آورده است. جبّار از (جَبَرَ) به معنای بی نیاز کننده نیازمندان و اصلاح کننده شکستگی‌ها برگرفته شده✅

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

استغفرالله بگو بچه،خدا بشر رو خود مختار آفریده اختیارش دست خودشه، با افکار و کاراش زندگیشو می سازه و ...

عزیزم این حرفارو بریز دور یکم دور و ورتو ببین .... اینهمه ستمکار و جنایتکار تو این مملکت چرا خدا جوابشونو نمیده ؟ جهنم ؟ جهنم رو کی دیده ؟ به چه درد من میخوره که زندگی مارو نابود کنن خودشون قتل و غارت کنن من امیدوار باشم که یه دنیای دیگه شاید جواب کاراشونو دیدن ؟ عقل چی میگه ؟ 

کدوم اختیار ؟ اختیار فقط در این حد که بچه دار نشیم که یکی دیگه بدبخت نشه وگرنه خیلیا بسیار با شرافت و درست زندگی کردن ولی تقدیرشون بدترین اتفاقات بوده 

عزیزم این حرفارو بریز دور یکم دور و ورتو ببین .... اینهمه ستمکار و جنایتکار تو این مملکت چرا خدا جوا ...

این مسوولینو و نظام رو کی بزور آورده رو کار همین مردم