2777
2789
عنوان

حذف قند

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 52 پست
منم دو سال پیش تست پاپ اسمیر دادماوضام خراب بود.. التهاب شدید داشتم.. با یه زخم بزرگ و عفونت زیادزخم ...

منم دقیقا همینم دکترم زخمم رو فریز کرد ولی دارو هیچی گفت قندم حذف کن

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته لواشک اینام قندش بالاس چیز ترش مث آلوچه و چاقاله و خیار شور و اینا بخور اگ دوس داری

پس هیچی دیگه 

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

برا نون، سنگک مصرف کن.. خصوصا سنگک سبوسدار

میخام فستینگم شروع کنم یعنی ازامروز شروع کردم از نه صبح تا ۹شب هیچی نخوردم بجزاب وچایی

چند ماهه ۴ ماه اینااولش فقط سخته بعدش دیگ میلی ب شیرینی نداری من کربوهیدارتم خیلی کم کردم چون تنبلی ...

دیگه خیلی سخت میشه 

منم همین مشکل دارم

فعلا قند تونستم حذف کنم تقریبا 

اما زیاد برنج میخورم 

چطور اون کم کنمممممم

چی بخوریم آخه 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

من به قصد حذف رفتم جلو اما امشب سه دونات خوردم☹️😄بعدش دارچین خوردم قند بشوره

🤣🤣.منم دارچین گرفتم بندازم چایی

دیگه خیلی سخت میشه منم همین مشکل دارمفعلا قند تونستم حذف کنم تقریبا اما زیاد برنج میخورم چطور اون کم ...

بخدا من حاضرم هیچی نخورم فقط این التهاب بره

هرچیزی که توش شکر داشت توپنج روز شکمم تخخخخخت شد

پس تااخراین هفته شکمم تخت شده😍

صفحه سه تاپیکام رو ببینتجربم رو از حذف قند ب صورت کامل بعددوسال نیم نوشتم

ممنون

هرچیزی که توش شکر داشت توپنج روز شکمم تخخخخخت شد

راست میگه 

منم شکم تخت شده قند حذف کردم 

مدتی برنج نصف کردم عالی بود

دور کمرم فک کنم شده بود هفتاد😁😁😁😁

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

راست میگه منم شکم تخت شده قند حذف کردم مدتی برنج نصف کردم عالی بوددور کمرم فک کنم شده بود هفتاد😁😁� ...

من برای لاغری نمیخام اندامم بدنیست میخام‌التهاب ازبین بره

پس تااخراین هفته شکمم تخت شده😍

کالری مصرفیتم کم کن

من امروزم تقریبا قند مصرف نداشتم یه ذرررره کوچیک کیک ویدونه قند اونم یادم رفت

ازفردا تو ترکم حتی چاییمم تلخ میخورم چقدپوستمم شفاف میشه وقتایی که ترک قندم