2777
2789
عنوان

حذف قند

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 52 پست
بعدش رفتم تو رژیم برا بارداری.. توش نوشابه سیاه داشت.. شیرینی بدون شیر و این حرفا

انشاالله بارداری سالم وراحتی دلشته باشی

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قند مصرفیم‌ خلاصه میشه به شکلات ۹۰ درصد و خرما اونم بعضی از روزها . میشه گفت تقریبا حذفش کردم، نو ...

خیلی سخته میترسم نتونم من خیلی چایی میخورم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

چه مدتهسخته؟

چند ماهه ۴ ماه اینا

اولش فقط سخته بعدش دیگ میلی ب شیرینی نداری من کربوهیدارتم خیلی کم کردم چون تنبلی تخمدان و مقاومت ب انسولین گرفته بودم ک با این کار ب راحتی خوب شدم

الان فقط میلم ب چیزای ترشه 

و اینکه اولش باید تحمل کنی حدود دو هفته همش دلت ی چیز شیرین میخواد اما بعدش سریع میل ب شیرینی از بین میره

برا حذف قند.. باید تمام خوراکی های شیرین رو حذف کنی بجز قند طبیعی مثل خرما.. کشمش.. توتاونم کمتر مصر ...

میخام همه چی حذف کنم فقط شاید کشمش روبزارم

۶ماهه التهاب دارم خوب نمیشم

چند ماهه ۴ ماه اینااولش فقط سخته بعدش دیگ میلی ب شیرینی نداری من کربوهیدارتم خیلی کم کردم چون تنبلی ...

برنجم نمیخوری؟

پس یه سری چیز ترش بخرم هوس شیرینی کردم بخورم

خیلی سخته میترسم نتونم من خیلی چایی میخورم

عزیزم منم مصرف چای و قهوه ام خیلی زیاده روزانه شاید ۵ لیوان چای بخورم حتی بیشتر 

قهوه هم زیاد میخورم ، فقط یکبارشو با شکلات تلخ میخورم بقیشم بدون هیچی . تلخی چای و قهوه رو دوس دارم 

شما اگر نمیتونید تلخ بخورید توت خشک یا خرما یا شکلات تلخ مصرف کنید ولی کم 

میخام همه چی حذف کنم فقط شاید کشمش روبزارم۶ماهه التهاب دارم خوب نمیشم

منم دو سال پیش تست پاپ اسمیر دادم

اوضام خراب بود.. التهاب شدید داشتم.. با یه زخم بزرگ و عفونت زیاد

زخم رو دکتر برام فریز کرد... برا عفونت هم شستشو داد.. برا التهاب هم قند رو حذف کردم و یه سری دارو داد.. یادم نیس داروهاش چی بودن

زندگیتون پر از عشق
آها قند منظورت قندی هست که با چایی میخوری یا مثلا شکر؟؟ اون که میشه ولی در کل اگه علمی بخوایم بهش بپ ...

فقط نون رو‌نمیتونم حذف کنم وگرنه همه جورقندرومیخام حذف کنم

برنج میخورم اما فقط ۳ وعده در یک هفته انقد کم میخورم

وزن هم کم کردی