وای خدا من سالهاست عفونت دارم اصلا هم خوب نمیشم همینی ک تو میگی دارم تازه بدترشو هم باکتریایی دارم هم قارچی از مجردیم هم داشتم 😭😭😭 دیگه خسته شدم
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
سوزش دارم و خارش درد ندارم اما درد هم خودش علامت عفونته برو دکتر شاید مثه من زخم دهانه رحم داشته باشی
هرکاری بگی کردم سالهاست دکتر میرم انواع دارو هارم مصرف کردم، طب سنتی ام رفتم بابونه پونه و ....