2777
2789

چرا باید دختر پسر ۱۱  ۱۲ ساله دستش سیگار باشه 

آهای کجایید مخالفان کودک آزاری  کودک همسری 

چرا باید جوونامون با بدترین شرایط تو قهوه خونه ها  سفره خونه ها جمع باشن و شلنگ قلیون رو تاکجا ته حلقشون کنن که چی ...

روشنفکرن؟ ک آزادن؟

جوون باید شاداب باشه چهره اش آرزوهاش ظاهرش روحش 

با دود و روابط آزاد خیلی زود پژمرده میشن 

خدا لعنت کنه اونیکه ازدواج سفید که در اصل همون هرزه بازیه رو مد کرد 

بخودتون بیایید چی دارید ب سر خودتونو عزیزانتون میارید 

تهش افسردگیه پوچیها

رفتم خیابون ب هر دختر پسر نوجوانی  ک نگام افتاد پشت موتور نشستن سیگار دستشون و بااین سن کم دختر وپسرراحت  همو بغل کردن  جیگرم آتیش گرفت 

آخه از ۱۲  ۱۳ سالگی؟

اینا تا ۲۰ سالگی چقدر باید وابسته بشن جدا بشن بازرابطه جدید 

پس کی درس بخونن ؟کی آینده اشونو بسازن؟

همه ی ما باسکوتمون  مسئولیم 

این وسط یه مشت بی بندوبار که دنبال همینن ب خواسته شون میرسن

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتن روباهی بوده دمش گیر میکنه بجایی کنده میشه 

اول همه مسخره اش کردن 

اون اومد با زرنگی همه جا مد کرد 

تموم روباها رفتن دم کوتاه کردن 

بهش گفتن چرااینکازو کردی 

گفت برای اینکه همه مثل من بشن عادی بشه ناقص شدنم ب چشم کسی نیاد 

دقیقا شده داستان این دوره زمونه 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

کاش من تیکه تیکه بشم ولی هیچ کسی در جهان دست به این سیگارِ بوگندوِ به دردنخور آشغال نزنه

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

تقصر والدینشونه خب

تقصیر هممونه 

سکوت میکنیم  

بدا  رواج میدن 

الان مدعیان روشن فکری و زاتدی میان میگن به شما چه ،سرتون تو زندگی خودتون باشه ،نمیگن این بیچاره ای که داره این تاپیک رو میزنه فکر بچه های خودشه که تو این جامعه پر فساد و فحشا میخوان بزرگ بشن ،خدا خودش عاقبت همه مارو ختم بخیر کنه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

خانواده خیلی مهمه 

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

ومنی که ۲۴ساعته دنبال پسرامم یکیش ۱۴سالشه خودم میبرمش مدرسه میارمش خونه جاهای خیییلی کمی میتونه تنها ...

باید حواسمون ب بچه هامون باشه  با چه زجری باردار زایمان بعد شیردهی با چ سختی بزرگش کنی بعد بیان ازراه ب در کنن؟

جوونو باید هل بدی سمت ورزش درس پیشرفت مهارت 

تقصیر هممونه سکوت میکنیم بدا رواج میدن

آخه کاری از بقیه برنمیاد

وقتی الان مادر پدرا براشون مهم نیس بچشون زیر سن قانونی تو رابطه اس،...چی میشه گف؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه