2777
2789
عنوان

توروبه هرچی اعتقاددارید ب اسم روشنفکری نابود نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 26 پست
الان مدعیان روشن فکری و زاتدی میان میگن به شما چه ،سرتون تو زندگی خودتون باشه ،نمیگن این بیچاره ای ک ...

به خدا بچه های مردمم برام مهمن 

اونا هم وطنم هستن 

چرا باید تهش بشن کارتن خواب یا یه ه ر زه  یا ...

حیفه 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

کاش من تیکه تیکه بشم ولی هیچ کسی در جهان دست به این سیگارِ بوگندوِ به دردنخور آشغال نزنه

خدا نکنه دور از جونت 

دست هر کی میبینی سیگار 

زن  نوجوون مرد پیرمرد 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مدعیان روشن فکری و زاتدی میان میگن به شما چه ،سرتون تو زندگی خودتون باشه ،نمیگن این بیچاره ای ک ...

دقیقا عزیزم توی این جامعه ما درحقیقت سوار یک کشتی هستیم 

هیچ کدوم از ما نمیتونه بگه جای خودمه دارم سوراخش میکنم به بقیه ربطی نداره 

خب اگه یه جای کشتی سوراخ بشه که کل کشتی غرق میشه وهمه باهم به فنا میرن 

دقیقا حال وروز این جامعه ماهم همینه .

الان زندگی هممون به همدیگه ربط داره 

من نمیتونم بگم چهار دیواری اختیاری ؛ اون بیچاره ای که همسایه من هست پس حقی نداره ؟؟؟اون همکار من که بامن ارتباط داره مگه حقی نداره ؟همه بر هم حقی داریم وباید مواظب رفتار وتاثیر رفتارمون در زندگی وسرنوشت بقیه باشیم 

ومنی که ۲۴ساعته دنبال پسرامم یکیش ۱۴سالشه خودم میبرمش مدرسه میارمش خونه جاهای خیییلی کمی میتونه تنها ...

منم تقریبا مثل شما هستم ولی یسری ها ازم ایراد می گیرند میگن بچه مستقل بار نمیاد ،موندم کدوم راه درسته 

باید حواسمون ب بچه هامون باشه با چه زجری باردار زایمان بعد شیردهی با چ سختی بزرگش کنی بعد بیان ازرا ...

اره به خدا ۱۵سال طلایی عمرموگذاشتم براش وقتی دنیا اومد ۱۵سالم بود

۵سالم بااین فرمون ادامه بدم یکم عقلش میرسه دیگه 

دقیقا عزیزم توی این جامعه ما درحقیقت سوار یک کشتی هستیم هیچ کدوم از ما نمیتونه بگه جای خودمه دارم سو ...

دقیقا درست میفرمایید ، روابط ادما و سبک زندگی شون تا وقتی فقط به خودشون مربوطه که به سایر افراد جامعه لطمه نزنه و در معرض هنجار شکنی نباشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
منم تقریبا مثل شما هستم ولی یسری ها ازم ایراد می گیرند میگن بچه مستقل بار نمیاد ،موندم کدوم راه درست ...

منم پسرم ۱۲ سالشه . نه گوشی داره .نه هرجایی تنها میتونه بره . بشدت حواسم هست . بزار بگن ‌ ترسو و ... بچه نترس از هزارجا سر در میاره . 

پسرم نفسم❤️

عزیزم تمام حرفات حقه وراست میگی فقط میتونم بگم اللهم عجل لولیک الفرج بحق دل سوخته حضرت زینب سلام الل ...

وقتی اعتقادات رو نشونه گرفتن ضعیفش کردن 

انداختن دهن ملت که من مذهبی نیستم   مده ...

نیومدن با دلسوزی نشون بدن  خرافات با اعتقادات فرق میکنه 

همه رو باهم نشونه گرفتن 

خدایا خودت رحم کن

منم تقریبا مثل شما هستم ولی یسری ها ازم ایراد می گیرند میگن بچه مستقل بار نمیاد ،موندم کدوم راه درست ...

مستقل یعنی انقدر زرنگ باشه که پس فردا رفت توجامعه ب کثافتکازی راحت نه بگه  حتی اگر تنها بمونه 

بتونه ازلحاظ ذهنی مستقل باشه 

تواین دورو زمونه مستقل بودن غلطه فقط چند روز ازش غافل شدم اونم تو ماه محرم بود هرروز شبا میرفت هیئت

من خودم خیلی کنترل میکنم دیدم تو روبیکا دنبال دوس دختره یا تو آی گپ گروه مزخرف رفته نشستم باهاش حرف زدم چند روزم ازگوشی منعش کردم

الان هرجابره فک میکنه دارم باماشین دنبالش میرم

اطلاع میده

توضیح میده

خدا نکنه دور از جونت دست هر کی میبینی سیگار زن نوجوون مرد پیرمرد

هیچ جوره درکشون نمیکنم از چی سیگار خوششون میاد بوش حال آدمو بهم میزنه🤦‍

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه