2777
2789
عنوان

کیا عشق ابدی رو میبینن بیاین غیبت

351 بازدید | 28 پست

وای این طناز حالمو بهم میزنه بس که اویزونه یهذره عزت نفس نداره کلا عصبی میشم میبینم همه دخترا افتادن ب جون هم برای پسرا 😕 و پسرا هم دارن عشق میکنن ازین وضعیت

سودا هم ک هیچی رسما شده برده امیرحسین

بینشون ماهرخ خوبه 

از سودا بدم اومد

انقد امیر بهش ریده  بازم ول کن امیر آشغال نیست

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

طناز و دوس دارم نمیدونم چرا

پسرا هم فقط میلاد

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااااااای 

نگارم خیلی رومخمه 

سودا مه هیچچچ پسره نکبت هر چی میگه باید بگه چشم موندم چرا کات نمیکنه 

شاهینم که یک هول به تمام معنا 

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

از سودا بدم اومدانقد امیر بهش ریده بازم ول کن امیر آشغال نیست

سودا انگار اومده عقد کنه با امیرحسین 

واقعاااا رو مخه

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

وااااااای نگارم خیلی رومخمه سودا مه هیچچچ پسره نکبت هر چی میگه باید بگه چشم موندم چرا کات نمیکنه شاه ...

شااهین واقعاا هوله

و داره لذت میبره ک طناز ولکنش نیستو میتونه با همه لا.س بزنه

سودا انگار اومده عقد کنه با امیرحسین واقعاااا رو مخه

جای سودا  بین این وحشیا نبود. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...