2777
2789

باربری فرق نمیکنه فقط قیمتو تموم کنید و یک ریال اضافه خواستن زنگ بزن ۱۱۰ 

یه بیشعور و بی وجدانی هستن که نگو ،،،،، همشون از دم دبه میکنن و دوبرابر میگیرن 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

از اسنپ بگیری عالیه چون نمیتونن اضافه بگیرن حواست باشه از هر جا گرفتی کلاه سرت نره

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باربری فرق نمیکنه فقط قیمتو تموم کنید و یک ریال اضافه خواستن زنگ بزن ۱۱۰ یه بیشعور و بی وجدانی هستن ...

هرجا زنگ میزنم قیمت نهایی نمیگن. یه حدودی میگن بعد میگن راننده اون لحظه تصمیم میگیره

بیین نه ،،،، وانت گرفتم چندبار ،، دبه کرد ، ز زدم گفت بریز به حساب اسنپ درو ببند 😅

ولی تعریفشو شنیدم حالا ۵۰۰ اضاف بخان اشکال نداره ولی بیرون یهو ۶-۷ میلیون اضافه میکنن ،،، حتما از اسنپ بگیر به مشکل نمیخوری

مرسی از راهنمایی تون

خواهش میکنم انشالله راحت جا به جا شی 🌷