مهلار۲۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 390 عنوان کسایی که تازه خونه عوض کردن یه لحظه بیاین 98 بازدید | 8 پست با کدوم باربری کار کردید که راضی بودین یا دلیل نارضایتی تون برای چیه ؟؟ 1404/02/28 | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
masibanooo عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 3840 باربری فرق نمیکنه فقط قیمتو تموم کنید و یک ریال اضافه خواستن زنگ بزن ۱۱۰ یه بیشعور و بی وجدانی هستن که نگو ،،،،، همشون از دم دبه میکنن و دوبرابر میگیرن نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد
masibanooo عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 3840 از اسنپ بگیری عالیه چون نمیتونن اضافه بگیرن حواست باشه از هر جا گرفتی کلاه سرت نره نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد
مهلار۲۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 390 باربری فرق نمیکنه فقط قیمتو تموم کنید و یک ریال اضافه خواستن زنگ بزن ۱۱۰ یه بیشعور و بی وجدانی هستن ... هرجا زنگ میزنم قیمت نهایی نمیگن. یه حدودی میگن بعد میگن راننده اون لحظه تصمیم میگیره
مهلار۲۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 390 از اسنپ بگیری عالیه چون نمیتونن اضافه بگیرن حواست باشه از هر جا گرفتی کلاه سرت نره شما تا حالا با اسنپ کار کردی
masibanooo عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 3840 بیین نه ،،،، وانت گرفتم چندبار ،، دبه کرد ، ز زدم گفت بریز به حساب اسنپ درو ببند 😅ولی تعریفشو شنیدم حالا ۵۰۰ اضاف بخان اشکال نداره ولی بیرون یهو ۶-۷ میلیون اضافه میکنن ،،، حتما از اسنپ بگیر به مشکل نمیخوری نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد
مهلار۲۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 390 بیین نه ،،،، وانت گرفتم چندبار ،، دبه کرد ، ز زدم گفت بریز به حساب اسنپ درو ببند 😅ولی تعریفشو شنیدم ... مرسی از راهنمایی تون
masibanooo عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 3840 نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد
masibanooo عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 3840 مرسی از راهنمایی تون خواهش میکنم انشالله راحت جا به جا شی 🌷 نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد