2777
2789
عنوان

صاحب خونمون دیوونس

752 بازدید | 31 پست

سلام سلام

ما تو یه آپارتمانی زندگی می‌کنیم که طبقه پایینش صاحب خودمونه بالایی خودمونیم و  الان 12:30 شبه اما صدا کوت کوت انگار یکی داره به دیوار میخی میزنه یا داره با دست هاون چیزی میکوبه از طبقه پایین میاد بعد جالبیش اینه هر شب اینجوریه خدایی دیوونه شدم بعدشم به بقیه که میگم انگار نمی‌شنوند نمیدونم من گوشام تیزه یا دارم توهم میزنم 

خیلی هم ادامه دار یعنی وای نمیسته همینطوری کوت کوت یکساعته 

نمیدونم داره چیکار میکنه طبقه پایین چیزی هم نمیتونم بگم چون ماهم سرو صدا زیاد می‌کنیم ولی دیگه الان نصف شبه خدایی واقعا داره چیکار میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه نمیشنون فقط تو میشنوی 

نمیخوام بگم توهمه🙃

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سر تخت شون نیست میخوره دیوارصدای خاک برسری

😂😂😂خدا نکشتت 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بعضی وقتها صدای نبض گوش یا قلب خودته میشنوی فکر می‌کنی میکوبن مخصوصا میگرن داشته باشی

اره فکر کردم صدا نبضمه اما نبود قشنگ حس میکنم یکی داره اون پایین به یچیزی ضربه میزنه 

الان برم در خونشون چی بگم پیرمردی هم هست تنهاست زنش کلا یه شهر دیگست بخاطر دانشگاه دخترشون

امشب رو متحمل شید 

فردا روز رو در رو با رعایت احترام بهشون بگید 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
سر تخت شون نیست میخوره دیوارصدای خاک برسری

فکر نکنم 😂

مگرنه یه صدایی میومد بعدشم یک ساعته اینطوری این صاحبخونه ما پیرمردی فکر نکنم همچین کمری داشته باشه