2777
2789
عنوان

بچه هااااا کمک کنید اسم انتخاب کنم

202 بازدید | 19 پست

ارتعاش اسمم حادثه سازه گفتن باید عوض کنم این اسمای جدیدم به کسی که  دهه هفتادیه نمیاد خودم اسم مذهبیه حلما و فاطیما رو دوست داشتم ولی اونام با اسم مادر من ارتعاشش درست درنمیاد چه اسمایی  به سن من میخوره بنظرتون

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عاطفه، معصومه، زینب، مینا، پریسا، هنگامه، ساراو...

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤

مذهبی دهه هفتادی می خوای؟

مبینا

ریحانه

محدثه

حنانه

آیه

مشکات

اسرا

ضحا

سما

ثنا

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

ميشه اسمت رو بگي؟ممنونت ميشماسم هاي پيشنهاديم هم سارا،مليكا،تارا،محيا،درسا،هستي،يكتا،يلدا هستن كه به ...

اسمم قشنگه منتها با اسم پدرو مادر که ارتعاش ابجدشو حساب میکنن حادثه ساز درمیاد🥴

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

حنانه

هانیه

رضوان

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

دقیقا بگو چجور اسمی میخوای کمک کنم❤️

🟠نازنین – یعنی دوست‌داشتنی و دلبر! 🌷💖 🎀 

🟡هانا – به معنی شکوفایی و لطف الهی! 🌼🌿 💎

🟢 الینا – یعنی نور و روشنایی! ✨💫 🍀

🔵 آیلین – به معنی ماه درخشان! 🌙🌠 🦋 

🟣نایلی – یعنی عشق پاک و خالص! 💙🌿 🎶 

🔴مهسا – مثل ماه شب چهارده! 🌕⭐ 🌹

⚫️ رزالین – از گل رز، نشانه لطافت و زیبایی! 🌺💞 🕊️

⚪️ سلین – یعنی آسمانی و مقدس! ☁️✨ 💜 

🟤لنا – به معنی مهربان و بخشنده! 🌷🎀 🍑

🟢 آنیسا – یعنی همدم شیرین و دوست‌داشتنی! 🥰🍯

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️