2777
2789
عنوان

بچه هااااا کمک کنید اسم انتخاب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 19 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سارا رو دوست دارم ولی اونم بد قدم میشه حیف

هاجر، رقیه، سمانه، یلدا، آرزو، شبنم، افسانه، فرشته، الهام اسم دخترای دهه هفتادی دورم

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤

بد قدم یعنی چی 😑😑به چه چیزایی توجه میکنید ... اولین باریه که می‌شنوم ... اتفاقا اسم منم از این اسمایی که گفتی بد قدم هست در اومد از قرآن ... پدر و مادرم از قرآن انتخاب کردن... خداروشکر زندگی آروم و خوبی هم دارم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بد قدم یعنی چی 😑😑به چه چیزایی توجه میکنید ... اولین باریه که می‌شنوم ... اتفاقا اسم منم از این اسم ...

یه سایت هست( ارتعاش آن لاین اسم ) سرچ کن  ببین اسمت چه ارتعاشی داره، خود اسم که به تنهایی بد قدم نیست با ابجد اسم پدرو مادر محاسبه میشه مثلا فکر کن یکی اسمش ریحانست اسم مادرش مریم و پدرش رحیم میشه اشرافی خوش قدم یکی دیگه با همون اسم ریحانه اسم مادرش پروینه میشه حادثه ساز بد قدم فقط اسم خود طرف مهم نیست شما حتما اسمت با اسم مادرو پدرت ارتعاش خوبی داره

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻