2777
2789
عنوان

آیا آمپولهای ضدبلوغ ضررداره

628 بازدید | 74 پست

تو تاپیکه قبل گفتم دخترم ۹ ساله شده اما عصبی و پرخاشگر شده گفتن علاعمه بلوغه😔😔😔من نمی‌خوام الان پریود شه قدش کوتاه میمونه واصلا آمادگی ندارن از هم سنای خودش خیلی بچه گونه تر و ساده تر رفتار می‌کنه اصلا تو باغ نی  لوس و ننر تا هرچی بهش بگم عین دوسالگی هاش گریه می‌کنه میدوعه بغله باباش میخابه میخام ببرم دکتر آمپول میگن هست ضد پریودی تو همین نینی سایت خواندم کسی استفاده کرده؟؟ هزینش زیاده؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ببین دلیل عصبی شدنش چیه شاید ب محبت تو نیاز داره ک میره پناه میبره ب باباش بعد امپول و اینا بزن

نه بخدا آرومم باهاش حرف بزنم عصبی شده کلا دادمیزنه حوصله نداره درحالی که تا پارسال انقدررر آروم بود حدنداشت

نه بخدا آرومم باهاش حرف بزنم عصبی شده کلا دادمیزنه حوصله نداره درحالی که تا پارسال انقدررر آروم بود ...

خو اول برو پیش مشاوره با دخترت درد و دل میکنی موهاشو شونه میکنی بیرون میرید مادر دختری خونه مامانبزرگش میرید شوخی و خنده میکنید؟؟

بین بلوغ زودرس و بلوغی که سر موعد میاد فرقه. خدا را شکر توی نی نی سایت هر سنی را بگید، میگند بلوغ زودرسه.

بعد هم پرخاشگری اکثر مواقع نشانه ی بلوغ نیست، ببینید شاید کمبود توجه داره، شاید رابطه ی بین شما و شوهرتون این چند وقته درست نیست چرا الکی میخواهید به بچه امپول بزنید.

هیچ‌چیز بی عوارض نیست اون امپولها برای بلوغ زودرسه نه بلوغی که سر موقع میاد

۹ سال سرموقع نیستا خودم ۱۳ یا۱۴ پریودشدم

عزیزم شما فقط پرخاشگری را دیدید، اکثرا اول سینه ها رشد میکنه بعد موهای زاید بعد یک سال پریود.

کلا سن بلوغ اومده پایین، خودتون را با دخترتون مقایسه نکنید.

این پرخاشگری علت دیگه ای داره.

با بچه تون دوست باشید، خودتون شاد باشید، کلاس ورزش ببریدش